W Gliwicach w 1939 roku polscy nie Polacy, atakowali Niemiecką radiostację, Na protestach kobiet używali pałki teleskopowe policyjni przebierańcy. Ci agresywni "antyszczepionkowcy" to też na pewno są prowokatorzy. I nikt mi nie wmówi że czarne jest czarne, a białe jest białe, a panowie ministrowie chcą wziąć za py.k cały naród prowokując przez swoje służby takie akcje.
Szanowny ministrze ta szopka z pańskim szczepieniem to było przedstawienie na poziomie przedszkolnym i naprawdę trzeba być idiotą żeby się na to nabrać....
...Fala zakażeń "supergrzybem". Lekarze obawiają się epidemii...
Czekam na szybką odpowiedź koncernów farmaceutycznych, oraz świata nauki, w sprawie szczepionki mRNA na supergrzyba, bo może wybuchnąć epidemia, oby nie pandemia.
"czy po stronie racjonalności, bezpieczeństwa współobywateli i poszanowania dla innych osób podkreślił Niedzielski.
Czy racjonalnością jest brutalne zadawanie społeczeństwu niesprawdzonej szprycy?
Z czego wynika bezpieczeństwo, skoro producent nie bierze odpowiedzialności za skutki uboczne szprycy?
Gdzie w kontekście bezczelnych poczynań tego typa jest poszanowanie dla odpowiedzialnych obywateli?
Szanowny panie ministrze to wy dzielicie ludzi i manipulujecie społeczeństwem a teraz macie tego owoce, każdy ma prawo do własnego wyboru.
Po pierwsze pisiory wydały miliony na trucizny z zagranicy.
Po drugie propaganda strachu nie działa, bo ludzie mają resztki rozsądku i widzą, ze jakoś śmiertelność niska.
Po trzecie eurokolchoz dąży do unifikacji przepisów i porzadku prawnego, stad taka persja, bo 770 miliardów nie zdadzą.
Po czwarte program ukuć zwalnia i już nie przyspieszy, a jeszcze bardziej zwolni, bo 30% ludzi nie potrzebuje jakiś loterii czy przywilejów.
Po piąte ludzie coraz częściej zwracają uwagę na nieudolność rzadu i jego dbałość o własne 4 litery, a to co mówią tzw. plaskoziemcy potwierdzają fakty.
Po szóste pisiorom jest potrzebna prowokacja by skompromitować swoich przeciwników i przymusić innych do ukłucia.
Jeśli to nie wystraczy są inne fakty.
Ja i moja żona jesteśmy zaszczepieni jutro szczepię mojego 13 letniego syna.
Ponoć osoba zaszczepiona jak będzie uczestnikiem wypadku samochodowego wina zawsze będzie tej osoby bo bierze udział w eksperymencie medycznym.Ci ludzie to inny świat.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!