Ile razy można zachorować po szczepionce i liczyć na lekkie przechorowanie ?? Mimo dwóch dawek już dwa razy byłam o krok do dzwonienia po karetkę, ale jak to w naszym kraju ...
Obstawiamy 4 fale czy cenzura portalu nie przepuści komentarza ?
Jestem przeciwny faszyzmowi. Już raz w historii ludzie mieli wypalane numerki na ręku.
Minister odleciał całkiem bo organizatorzy imprez knajp i innych przybytków w świetle RODO i Konstytucji nie maja prawa nawet zapytać czy ktoś się szczepił czy nie bo jeśli tak zrobi i osoba złoży pozew do sądu to zapłacą odszkodowanie z własnej kieszeni.
Już policja karała ludzi na manifestacjach po 30 tys. i co sąd uchylił kary bo rozporządzeniem to sobie można tyłek podetrzeć tyle jest warte
<...Szef resortu zdrowia był pytany w Polsat News, czy jeśli zostaną wprowadzone obostrzenia z powodu wzrostu zachorowań na COVID-19, to osoby zaszczepione zostaną nimi objęte. "Nie, nie będą nimi objęte. To jest bezpieczeństwo tych ludzi, w ramach wyboru. Nie mogą oni ponosić kosztu nieodpowiedzialności innych ludzi" - podkreślił Niedzielski...>
Hipokryzja i niedorzeczności jakie wypowiada ten człowiek sięgają szczytów. Przecież oni sami głoszą, że zaszczepieni dokładnie tak samo zarażają jak ci niezaszczepieni, zaszczepieni muszą nosić maseczki, jak i nie zaszczepieni, żeby się nie zarażać i nie zarażać innych. Ciekawe.
<... Minister pytany, czy jesienią idąc np. do restauracji lub do kina, trzeba będzie być zaszczepionym, wskazał, że "trzeba się szczepić". Zaszczepienie - według niego - będą sprawdzać organizatorzy wydarzeń lub właściciele restauracji. "Będą oni mieli prawo sprawdzać paszporty czy certyfikaty covidowe" - zaznaczył Niedzielski...>
Oprócz możliwości sprawdzania jakichś tam aplikacji w telefonie, może warto, panie ministrze, pozwolić właścicielom i organizatorom imprez, otworzyć przy restauracyjne gabinety ginekologiczne z podglądem na salę, to może będzie więcej chętnych do szczepienia się. Wiem też gadam głupoty, jak minister & Company.
Normalnie zakocham sie w wypowiedziach tego nostradamusa :)
bedziemy walczyć z wami, bo to nie jest i nigdy nie nie była walka z pandemią...róbcie sobie ograniczenia, aż wam braknie pomysłów, i koniec końców będziecie musieli wypełnić wolę waszych masonksich mocodawców i wyslać nas niezaszczepionych o obozow...ale pamietaj niedziela - bedziemy walczyć!!
Jeśli zostaną wprowadzone obostrzenia, to osoby zaszczepione nie zostaną nimi objęte - zaszczepieni tak samo roznoszą wirusa, Izrael przykładem, to nie walka z pandemią tylko z ludzmi
mówiłem, pisałem, od marca 2020, gdzie nawet nie było jeszcze mowy o szczepionkach, że COVID, to dualistyczna nazwa, dla nie oświeconych - corona virus disease, dla oświeconych - COW ID - identyfikacja bydla. Jak możecie mówić że to teorie spiskowe skoro mowie o tym od marca 2020 :) a wszystko co do joty się sprawdza...sami jesteście..teoretykami przypadków!!
3,4,5-20 dawka preparatu i co dalej ? dlaczego nie leczą ,tylko szczepią ? jakie sa powiązania rządzących z firmami -preparat ? ile kasy za to /przytulili/ ? jak jest pewności że działanie preparatu nie odezwie się za 1-10 lat ? już teraz badania wskazują że nośnik pzenika do wszystkich organów
temu wilkowi w owczej skórze już podziękujemy...ciekawe czy za 10 lat też będą uciekać po argentynach za to co robią
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!