Dziś największymi ekspertami od epidemii są:
- spec od komputerów - bez żadnych studiów, ale za to z miliardami na koncie;
- absolwent historii, co z polecenia starszych i mądrzejszych premierem został;
- ekonomista przerobiony na ministra zdrowia;
- profesorowie medycyny, którzy są w stanie zmienić zdanie z dnia na dzień, bo nie są pewni swojej wiedzy nawet w podstawowych kwestiach medycznych; ich powiązanie z biznesem farmaceutycznym i politykami jest zapewne czysto przypadkowe.
Wszyscy oni troszczą się o moje zdrowie, dopóki nic mi nie dolega. O, ale jak zdrowie zacznie mi faktycznie szwankować, to wtedy to już będzie wyłącznie mój problem.
Posłowie kilku klubów zadali w Sejmie dużo konkretnych pytań dotyczących szczepienia na Covid19
Zacytuję pytanie nr 21: "Pan Premier powiedział publicznie, że według danych naukowców z firmy Pfizer - szczepionka nie ma skutków ubocznych. Pan Premier zaufał im na słowo, czy jest w posiadaniu jakichkolwiek badań, dowodów na potwierdzenie tej tezy?"
Totalitaryzm w ujęciu PIS króluje. Najpierw zabrali nam wolność teraz chcą ją częściowo z łaski swojej dać. PRECZ z takim rządem.
Powinniście już luzować obostrzenia. Część Polski powinna już być w strefie czerwonej, część w żółtej a niektóre obszaru w strefie zielonej. Co to jest za Prawo. PIS to bezprawie.
Wedle Art.27 KK § 2. Eksperyment jest niedopuszczalny bez zgody uczestnika, na którym jest przeprowadzany, należycie poinformowanego o spodziewanych korzyściach i grożących mu ujemnych skutkach oraz prawdopodobieństwie ich powstania, jak również o możliwości odstąpienia od udziału w eksperymencie na każdym jego etapie.
Ponadto, również prawo konstytucyjne chroni nas przed eksperymentami: Art. 39. Kons, Nikt nie może być poddany eksperymentom naukowym, w tym medycznym, bez dobrowolnie wyrażonej zgody oraz wedle ustawy z dnia 6 listopada 2008 roku, o prawach pacjenta i Rzeczniku Praw Pacjenta: Art. 17.
Polska, bez zgody swych obywateli – zakupiła 40 milionów dawek zabójczej dla ludzkiego ciała i umysłu – szczepionki na koronawirusy, od firmy Johnson&Johnson (4), która w międzyczasie (12/13.10.2020) zastopowała jej testy w 3 fazie eksperymentalnej, na skutek wzrostu liczby zachorowań ochotników na niezidentyfikowaną chorobę o podłoży genetycznym. Co więcej, wszystkie – tego typu szczepionki, wywołały niezidentyfikowane objawy chorobowe.
Wyszczepić europejczyków i będzie można przyjąć emigrantów, osiedlą się skutecznie.
w ramach walki e zarazą ,otworzyli galerie ,,,,,,w ramach walki z zarazą chcą mnie zaszczepić ,,czym ? czymś za co NIKT nie bierze odpowiedzialności ? wszyscy umywaja ręce , czyli robić mam na własne ryzyko i czyjeś widzi-misię ? czy aby nie idziemy w kierunku WYŁAPYWANIA /ochotników/ i siłą zmusznia do szepienia ?
Co wiemy o tych szczepionkach? Nie wiadomo na jaką mutację Sars-CoV-2 uodparniają. Wiemu, że są praktycznie są nieprzetestowane i, że producent nie ponosi odpowiedzialności za negatywne odczyny poszczepienne. Wiemy też, że są to szczepionki genetyczne, które wcześniej nigdy nie stosowane czyli mamy do czynienia z eksperymentami medycznymi.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!