Ależ emocje.
Dziewczyny wykończycie mnie;) Powinnyście spokojnie wygrać kilkoma bramkami.
BRAWO!!!
Proponuję wspólny trening z Piotrkowianinem dziewczyn. Może coś drgnie w tej drużynie.
No i super na luzie jedną. Brawo dziewczyny - oczywiście były błędy, ale walczyłyście o każdą piłkę - ambicji i woli walki Wam nie brakuje. W środę kolejne spotkanie i liczymy na kolejne zwycięstwo. Jedyne czego żałuję, że nie mogę być na hali i oglądać Waszych spotkań na żywo. Transmisje czy to w TV czy internecie to nie to samo....
Kelnerzy oddajcie stypendia dziewczyną.Gratulacje za walkę i ambicję. Wszystko najlepszego z okazji dnia kobiet.
A najciekawsze jest to ,że słonina w sklepie kosztuje 9-10 zł, a szynka w owadzie z kropkami w promocji 12,50 kg.Różnica polega na tym ,że słoniny żadnym gównem nie naszczykniesz.
Gratulacje! Brawo dla Darii Opelt, która dała świetną zmianę. Dla mnie w tej chwili są dwie niezłe bramkarki, ale ze wskazaniem na Darię. Poza tym ona nie gwiazdorzy w internetach tylko broni.
Dlaczego moderator Strefy FM nie banuje debilnych wpisów nie na temat a tylko krytyczne ale merytoryczne w odniesieniu do klubu. Gdzie tu wolność słowa? Jest wielu kibiców skarżących się na ten stan. Albo pisać może na temat każdy albo zlikwidować komentarze .
Na fb zdjęcie osoby wręczającej nagrodę dla naszej bramkarki w zielonym sweterku a poprzednio sweterki były w kolorach szarym i czerwonym. Postęp mody widoczny ale czekamy na właściwe ubranie prze kamerami tv. Brawo Daria, nagroda za mecz zasłużona.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!