metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rozsadek ~rozsadek (Gość)26.10.2012 16:49

A gdzie to i w jakich godzinach?? To tajemnica?

00

edzio ~edzio (Gość)26.10.2012 18:30

Jest tu ktoś kto pamięta poranki w kinie Hutnik? Czy jest ktoś kto pamięta to kino?

00

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)26.10.2012 18:54

Też chodziłem na takie poranki co niedziela, jeszcze w wieku przedszkolnym. I miło wspominam. Inna sprawa, że wtedy bajki dla dzieci były w telewizji tylko wieczorem, w innych porach sporadycznie (np. "Sindbad" w niedzielne popołudnia, lub fragmenty bajek w niektórych programach dla dzieci). Teraz do dyspozycji dzieci mają po kilka kanałów, na których kreskówki lecą cały dzień, więc bajki w kinie to już nie taka atrakcja jak kiedyś.
A tu z innej beczki, ale jak najbardziej w temacie kinowym:
http://korwin-mikke.pl/wazne/zobacz/ue_podniesie_nam_nawet_ceny_biletow_do_kina/67198
Zapewne w kinach przybędzie widzów...

00

ech ~ech (Gość)27.10.2012 06:44

Ciekawi mnie cena biletów na te poranki.Nie wiem czy będzie mnie stać tam pójść z trójką dzieci.Jeśli cena biletu wyniesie np 10 złotych od osoby to mogę obejść się smakiem.

00

obserwator 007 ~obserwator 007 (Gość)27.10.2012 10:00

Wszystko super.... Ja też chodziłam na poranki,ale czy teraz będzie stać rodziców na taki co niedzielny wypad do kina? Często wizyta w kinie jest planowanym wydatkiem,na który można pozwolić sobie od czasu do czasu. Rodzina 4-osobowa to prawie 100,00zł.

00

babcia ~babcia (Gość)27.10.2012 10:04

Wreszcie, czekałam na to odkąd na świecie pojawiły się moje wnuki. Nie wiem, dlaczego poranki po prostu zniknęły. Każdy z dorosłych pamięta, że w "tamtych" czasach" sale kinowe były pełne dzieci z rodzicami. A bajki ... cudowne, teraz oglądają je nasze wnuki (np. Bolka i Lolka).

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat