Oświadczenie MKS Piotrcovia.
W odpowiedzi na apel PiS który ukazał się na portalu epiotrkow skierowany do Pana Prezydenta Piotrkowa Trybunalskiego przez Pana Lorka oświadczamy , iż klub nie prosił o żadną pomoc osób innych.
Klub jest jednostką apolityczną. Wszelkie działania oraz
przedwyborcze inicjatywy kandydatów nie są i nie były
uzgadniane z zarządem MKS Piotrcovia , mając indywidualny
charakter.
Za powstałe nieporozumienie MKS Piotrcovia przeprasza ,
oświadczając iż jest lojalnym partnerem głównego sponsora
klubu - Urzędu Miasta Piotrkowa Trybunalskiego.
Klub prosi kandydatów ugrupowań politycznych zgłoszonych do wyborów , by nie posługiwali się marką i logo MKS Piorcovia.
Tym razem kilka słów o meczu dziewczyn,bo po prostu u chłopaków nie byłem na meczu.Szczecin to drużyna,która będzie walczyła o medal,klasa sama w sobie w ataku Cebula,a w obronie Stachowska.Szans na punkty niestety nie było w żadnym momencie tego pojedynku.Stefka zagrała swoje,ale boję się,jak dostanie krycie indywidualne,ze składu wypada nam Piecaba.Przed nami 2 trudne spotkania:Olkusz wyjazd i Tczew u siebie.Kiedy wraca do gry Agata?
Waszym sponsorem są podatnicy,gdyby nie oni to byście nie istnieli
Panie prezesie klubu,sponsorem może być podmiot gospodarczy wypracowujący PKB a nie twór pasożytniczy przejadający podatki.
Panu prezesowi epoki się chyba pomyliły.
Do 10 minuty jak Piecaba doznala kontuzji, wydawało mi sie że jest dobre ustawienie, po zejsciu Pieca cos sie w głowach i taktyce zacielo i poszły kontry odskoczyłky na 5 bramek i lipa. Szacun dla Kopra za grę ze złamana ręką, i dla dziewczyn za walkę tylko troche ucihcły widac było załamanie po zejściu Pieca i Kopra dziewczyny głowa do góry. W drugiej polowie poczatek niemrawy ale póxniej się rozkreciły i jak zniwelowały strate do 6 bramek to miałem nadzieje na walkę ale padło. Ogólnie dziewczyny walczcie i nie przejmujcie się będzie dobrze. Powodzenia.
Redaktor pracujący w e-piotrków, partner Agaty Wypych - królowej strzelczyń poprzedniego sezonu, a Wy piszecie że była nią Agata Cebula ??? Ale wtopa :) Litości !!!! Trochę więcej profesjonalizmu i sprawdzania danych zanim coś napiszecie!!!
zastanawia mnie jedno dlaczego trener Kamiński wogóle nie reagował w tym meczu ????? czemu ani razu w pierwszej połowie nie brał czasu??? dopiero w drugiej połowie się obudził Ps. o tych nowych sędziach tez szkoda pisać bo odebrał chęc do gry naszym dziewczynom
Brawo!!!I taka jest prawda.Najlepsza była A.WYPYCH!!!!
W pierwszej polowie już bral czas.Ale druga polowa to porazka.Ta dziewczyna Gomolka to nadaje się może do czegos innego a nie do pilki recznej! Widac ze rzut może mieć porównywalny do ZIMNY ze Szczecina a ona jedynie co miała to slabo zawiązane, za duże buty!!!!!!!!!!! i grala jak z dziecmi z zerówki.Jedna bramka jej?No przypadek!Podania jak do 6 latka,delikatne i nie wiadomo w która strone!
A jeśli chodzi o Kucharska to mam wrazenie ze na kole się meczy!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!