JTM cytat: Znajdź chociaż jeden taki wpis mojego autorstwa, a sam utopię się w Strawie. Za płytka woda wybierz Bugaj to ci uwierzę.
Do momo. Ciekawe kto sprząta i kto płaci za szopki smoleńskie co miesiąc. Piotrków było miastem komuchów a teraz jest pisowskim. Jedno od drugiego niczym się nie różni. Ktoś się podpisuje tak jak ja czyli Robson i zmieniam swój nik na Robson Epi
Kto posprząta lub odnowi zalane woskiem granitowe płyty, za czyje pieniądze po wygłupach garstki manipulowanych obywateli?
Brawo dla Piotrkowian jestem ogromnie dumny z wszystkich ludzi ktorzy protestowali ze wzgledu na wiele negatywnych komentarzy Kaczynski odejdz w spokoju twoj czas dobiegl konca
Dziwnym trafem artykul o porzadku przed sadem zniknol chyba za duzo krytyki bylo wobec tych co tam protestowali i syf zostawili
Ciekawe czy dzadki dzisiaj bedom protestowac tylko niech posprzataja po sobie
Ciekawe czy Prezydent Duda robiąc weto, dla wszystkich Piotrkowskich Pisowców jest też człowiekiem drugiego sortu i morską zdradziecką. Ciekawi mnie gdzie jest artykuł o sprzątaniu Piotrkowa pod sądem.
Różne świeczki świadczą o tym, że do Piotrkowa nie dotarł spontaniczny transport świeczek. Czemu nie umieszczacie wszystkich komentarzy? Tak wygląda demokracja według epiotrków? Muszę pisać po dwa razy i prosić, może się łaskawie zgodzicie na umieszczenie?
Zbliżają się wybory samorządowe i pani poseł E.Radziszewska bierze się ostro do roboty. Prawie 20 lat w sejmie da jej emeryturę 10 razy wyższą niż wasze wy protestujący. Jak widać PO i Nowoczesna co by PiS nie zrobił wszystko jest źle. 500+ też miało się nie udać i co? Bierzecie kasę i sterczycie przed sądem. Gdzie jest policja? Po 22 obowiązuje cisza nocna a nie jakiś kociokwik. Do gry wszedł obiecywacz Balcerowicz który (nie wszyscy to pamiętają) obiecywał polakom 3 lata zaciskania pasa a później miało być coraz lepiej. Jak lepiej każdy odczuł na własnej skórze. Jemu jest dobrze. Który z was krzykacze zarabia chociaż część tego co on? Wszystko sprzedali na zachód a nawet stocznię gdańską chcieli sprzedać. Tylko że gość z Kuwejtu okazał się blagierem. Sprywatyzowali prawie wszystko.
Specjalistów konstytucjonalistów nam się narodziło, że ho ho. Pytanie ilu z nich przeczytało konstytucję, a ilu widziało ją tylko w TV jak ktoś nią wymachiwał ?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!