Ludzie jak czytam wasze kometarze to nie wiem,czy to ludzie ze spółdzielni chcą się wybielić czy naprawdę macie takie podejście! Ciekawe czy ktoś z was chciałby mieszkać w tak zaniedbanej przestrzeni, gdzie nawet nie da się wyjść na balkon jak się jest alergikiem. Poza tym, ludzie płacą ciężkie pieniądze na to, aby ta przestrzeń była zadbana i miła do funkcjonowania. Wiec zastanówcie się zanim napiszecie jakieś bzdety!!! Osoby w spółdzielni interesuje tylko kasa, byle się nie przemęczyć, kosztów nie narobic , odjeb... 8 h i do domu!! Jakoś inne bloki w Piotrkowie mogą wyglądać tylko nie te!!! Nie pozdrawiam!!!
Ja tam mieszkam w domu jednorodzinnym i nie mam do kogo wysyłać próśb. Jak latem nie skoszę, to mam zarośnięte... jak zimą nie odśnieżę to mam zasypane... Może warto, żeby powołać wspólnotę mieszkaniową i żeby mieszkańcy zadbali o swoje osiedla - od zwykłego sprzątania klatek schodowych, przez koszenie trawników, po odśnieżanie... ale po co... zaraz wyleje się hejt, że przecież szanowne Państwo płaci czynsz i wymaga porządku... phi...
No to może niech całe miasto włączy się w ten tren nie koszenia i cały Piotrków będzie jedna wielka łąką kwietną, będą pieniądze na inne inwestycje...
ludziom to wszystko przeszkadza, niech trawa rośnie , chcą dodatkowych koszeń a potem będą płakać że opłaty podwyższają
Witam wszystkich. Karusia robi robotę. Chroni naturalne siedliska uchodźców z Afryki. Inwazyjnych kleszczy. Gatunek ten jest dwa razy większy od naszych rodzimych.Zobaczymy co przyniosły ze sobą oprócz boreliozy. Brawo .
A jakby tak jeden z drugim się wziął i skosił - w czynie społecznym. Przyjdzie taki z roboty, kobita da jeść, legnie na fotelu, telewizor ogląda i pierdzi w fotel - a tak trochę ruchu i będzie skoszone.
Doliczyć po 100pln do czynszu i opłat i niech koszą co drogi dzień.
Może pan prezes, których kiedyś się leczył u znanego kardiologa i prowadził notatnik w rodzaju :jak niosę zakupy to tętno mam takie, a jak się wkur przed snem, to takie... O dzizas, witki opadają
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!