metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
wiła wianki..... ~wiła wianki..... (Gość)19.06.2012 15:59

chyba nie zrozumiała/eś mojego wpisu, ale to już tak bywa... czytanie ze zrozumieniem bolesne jest...

"tutaj" napisał(a):
Nigdy nic się nie podoba.
Jeszcze nie wiesz, jak będzie, a już wiesz, że będzie źle.
Nie zazdrościć Hamerykanom, tylko zmienić sposób patrzenia. Tam z byle czego robi się fiestę i jest dobry czas na odpoczynek.
Tak - przepłyną kajaki z pochodniami i to będzie niecodzienny widok. Tak, rozpali się ognisko i odśpiewa się durną pieśń albo i niedurną. Tak, puści się chińskie lampiony i napasie tym widokiem oczy. Tak, pouczestniczy się w tych igrzyskach. I daruj - nie widzę w tym w tym nic złego.

00

tutaj ~tutaj (Gość)19.06.2012 15:48

Nigdy nic się nie podoba.
Jeszcze nie wiesz, jak będzie, a już wiesz, że będzie źle.
Nie zazdrościć Hamerykanom, tylko zmienić sposób patrzenia. Tam z byle czego robi się fiestę i jest dobry czas na odpoczynek.
Tak - przepłyną kajaki z pochodniami i to będzie niecodzienny widok. Tak, rozpali się ognisko i odśpiewa się durną pieśń albo i niedurną. Tak, puści się chińskie lampiony i napasie tym widokiem oczy. Tak, pouczestniczy się w tych igrzyskach. I daruj - nie widzę w tym w tym nic złego.

00

wiła wianki..... ~wiła wianki..... (Gość)19.06.2012 14:55

oj tam widowisko na moście..... widowisko było jak kilku uczestników spływu bodajże dwa czy trzy lata temu wytaczało się z kajaków.... to Ci było widowisko nie lada....

00

eeeepppiii ~eeeepppiii (Gość)19.06.2012 20:28

Bo z EPI żyje sie lepi

00

tutaj ~tutaj (Gość)20.06.2012 01:22

Nie wiem, czy jestem EPI, bo nie mam samochodu. Jestem biedakiem, który czeka na noc Kupały w Sulejowie. Bo lubi. Nie stać mnie na uczestniczenie w gali oskarowej w kodaku, więc uczestniczę w nocy Kupały w Sulejowie. Spodziewam się, że moja radość będzie porównywalnego natężenia. Bo właśnie tego pragnę.
Jeśli się ktoś będzie wytaczał z kajaków, to mu się poda rękę i pomoże wstać. A jeżeli będzie rzygał, to mu się obetrze pysk. Po prostu.
Czytanie ze zrozumieniem nie boli. Ból pojawia się wówczas, kiedy nie ma czego rozumieć. Mimo starań.

00

Kos ~Kos (Gość)21.06.2012 10:43

Gdzie się podziały tamte imprezy niezapomniane, a teraz to zostały tylko wspomnienia. Kiedyś to potrafiono zorganizować coś w Sulejowie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat