ten szpotal to tragedia trzeba było czekać pół godz na przyjazd karetki
to sie stało przed moim domem najgorsze jest to że karetka pomimo że spital jest na przeciwko
to kaertka przyjechała po pułgodziny brawo polskie pogotowie
jak moja mama miała wypadek to tesz musiała czekać pół godz
ten szpital jest załosny
Zawsze jest problem z tymi motocyklami. A już o parkowaniu nie wspomnę, motocykl dużo mniejszy niż auto ale trzeba zastawić dwa miejsca parkingowe
Ostrożność przede wszystkim.
A co seniorzy winni, mlodzi tez wypadki powodują. Wszystkich szkoda :(
Przepraszam akurat byłam na miejscu wypadku akurat siedziałam w przystanku autobusowym i to kręcenie, że karetka pół godziny jechała. To akurat naciongane słowa. Przyjechali od strony Rakowskiej jak najszybciej w ciągu 10 min z potrzebnym sprzętem i już od razu przy rannych byli pracownicy szpitala i udzielali pomoc poszkodowanym. Ludzie piszcie prawdę.
Kierujący motocyklem to 17, może 18 lat ma. Jestem dziwnie pewien, że na liczniku było 110 km/godz. Popis przed dziewczyna. I mamy dramat, a może tragedię. Pogotowie pół godziny jechało do rannych, czekali, aby bardziej skutki uderzenia się rozwinęły i można było przeznaczyć młodych na przeszczepy???? Pytam tylko.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!