To niby są trudne warunki??Jeśli tak to siedźta w chałupach a nie za kółko się bierzeta
Jak jest zima to bywa ślisko, trzeba zachować ostrożność i dostosować prędkość i technikę do stanu nawierzchni. Takie mam przemyślenia.
Wyjechałem na piotrkowskiej drogi, i mnie oszołomiło. Rozumiem, że można jechać 30km/h po lodzie, ale nie na odśnieżonej i posypane nawierzchni... Niedzielni kierowcy.
Warunki mamy jakie mamy, dla jednych są niezłe, dla innych trudne. Nie zmienia to jednak praw fizyki, które są jednakowe dla każdego = auto na sliskiej drodze ma dłuższą drogę hamowania. Jeśli ktoś chce jechać 30 km/h to niech jedzie bezpiecznie. Ja nie mam problemu, żeby jechać za nim z taką prędkością. Nie muszę nic nikomu udowadniać na drodze, ani szpanować jakim jestem kierowca, bo przejechałem za kółkiem tyle i tyle km.
Nie wiedziałem że teraz to w Woli Krzysztoporskiej jest Latający cyrk Monty Pythona.
Jeśli to są trudne warunki to zapraszam do Norwegii.
Z drugiej strony jeśli ja zadbam o światła wycieraczki i inne elementy to nic nie pomorze jeśli służby drogowe dalej będą grać w karty i jeździć do żabki po prowiant. Pozdrawiam
Przypominam o zmianie opon na zimowe. Za jazdę na oponach letnich w okresie zimowym nakładane są surowe mandaty oraz zabierane dowody rejestracyjne.
Powiem nieskromnie że mieszkam w tym apartamentowcu we woli krzysztoporskiej.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!