Wczoraj jechałem tą trasą i próbowałem jak zwykle wrócić do piotrkowa niestety przejechałem po ciemku zjazd informacja jest fatalna pachołki stoją w cały świat drogowskazy które nie obowiązują nawet nie są przekreślone musiałem zawrócić dopiero w kamieńsku po drodze żadnych informacji ja znam jako tako tę drogę ale ktoś obcy po ciemku ma wielki problem pokonać trasę
Pewnie jakiś cwaniak pomylił drogę i przestawił te zapory.
To nie z rzecznikiem tylko z policją trzeba się kontaktować lub z kierownikiem budowy.Tablica informacyjna budowy jest obok kładki na Słowackiego od str.zachodniej
To samo jest na starej trasie na Łódź - robią tam odcinkami asfalt i nie ma oznakowania, że zfrezowali kawałki- nocą nic nie widać i można uszkodzić opony
"Rzecznik przebywa na urlopie" co to za tłumaczenie ? chyba go ktoś zastępuje?
Wystarczy jeździć zgodnie z przepisami głównie chodzi o prędkość i nie na zderzaku a połowa wypadków będzie mniej
Ostatnio jechałem A1 Częstochowa - Piotrków i wyprzedzając TIRa, na jednej z przełączek leżała wywrócona taka blokada, zajmując spory kawałek pasa. W dzień nie byłoby problemu, ale jadąc nocą i nawet przepisowo, to mógłby być problem, bo to się zauważa dopiero, jak wejdzie w snop światła. Warto jechać wolniej, póki tam robią.
GDDKiA tak świetnie zmieniła organizacje ruchu że w zeszłym tygodniu była wycieczka na Kamieńsk...pewnie nie ja jeden w tamtym czasie...mieli jedną robote do wykonania...jedną robotę...geniusze w pracy
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!