metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
go?ć_obywatel ~go?ć_obywatel (Gość)07.11.2021 18:56

Wczoraj jechałem tą trasą i próbowałem jak zwykle wrócić do piotrkowa niestety przejechałem po ciemku zjazd informacja jest fatalna pachołki stoją w cały świat drogowskazy które nie obowiązują nawet nie są przekreślone musiałem zawrócić dopiero w kamieńsku po drodze żadnych informacji ja znam jako tako tę drogę ale ktoś obcy po ciemku ma wielki problem pokonać trasę

146

Piotrkowianin Piotrkowianinranga07.11.2021 18:37

Pewnie jakiś cwaniak pomylił drogę i przestawił te zapory.

92

nara ~nara (Gość)07.11.2021 18:50

To nie z rzecznikiem tylko z policją trzeba się kontaktować lub z kierownikiem budowy.Tablica informacyjna budowy jest obok kładki na Słowackiego od str.zachodniej

120

goœć_gosc ~goœć_gosc (Gość)08.11.2021 09:16

To samo jest na starej trasie na Łódź - robią tam odcinkami asfalt i nie ma oznakowania, że zfrezowali kawałki- nocą nic nie widać i można uszkodzić opony

60

Origy ~Origy (Gość)08.11.2021 09:33

"Rzecznik przebywa na urlopie" co to za tłumaczenie ? chyba go ktoś zastępuje?

30

Hgh ~Hgh (Gość)08.11.2021 10:06

Jadąc tak jak mówi ograniczenie to się zobaczy się skreci sie zdarzy

30

go?ć_gość ~go?ć_gość (Gość)08.11.2021 10:09

Wystarczy jeździć zgodnie z przepisami głównie chodzi o prędkość i nie na zderzaku a połowa wypadków będzie mniej

91

Grz ~Grz (Gość)08.11.2021 11:24

Ostatnio jechałem A1 Częstochowa - Piotrków i wyprzedzając TIRa, na jednej z przełączek leżała wywrócona taka blokada, zajmując spory kawałek pasa. W dzień nie byłoby problemu, ale jadąc nocą i nawet przepisowo, to mógłby być problem, bo to się zauważa dopiero, jak wejdzie w snop światła. Warto jechać wolniej, póki tam robią.

50

Gd ~Gd (Gość)08.11.2021 13:44

To mógł tylko wymyśleć mądry inaczej.

03

das ~das (Gość)08.11.2021 14:42

GDDKiA tak świetnie zmieniła organizacje ruchu że w zeszłym tygodniu była wycieczka na Kamieńsk...pewnie nie ja jeden w tamtym czasie...mieli jedną robote do wykonania...jedną robotę...geniusze w pracy

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat