metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
gość ~gość (Gość)12.03.2019 16:25

Dzisiaj zdałem prawko troche byl cykor ale egzaminator był bardzo ok.

01

gość ~gość (Gość)21.12.2018 20:27

Jeśli zgaśnie silnik to nie jest tylko wina kursanta. Niestety wiem z życia praktycznego można zgasić silnik w taki sposób, że kursant puszcza sprzęgło a wtedy wystarczy odpowiednio po hamulcu

30

gość ~gość (Gość)03.09.2018 18:22

To od ilu lat będzie prawko to nie ma znaczenia czy od 21 czy od 30 roku życia. Ludzie pędzą z różnych powodów do pracy, z pracy, handlowcy w pracy. Ciągły pośpiech bez względu na wiek. Niejednokrotnie po ulicy Sulejowskiej wyprzedzają mnie auta prowadzone przez kierowców w różnym wieku mając około 70, 80 km/h. To jest zwykły brak wyobraźni.

30

gość ~gość (Gość)03.09.2018 18:09

Jeśli chodzi o zdających to jest prawda nie każdy ma predyspozycje na kierowcę ale taka jest mentalność ludzi że w obecnych czasach prawko to standard. A jeśli chodzi o egzaminatorów to niestety praca jak praca. Nie ma 100% pracy bez ryzyka zawodowego, bez stresu, bez wypadków więc egzaminatorzy niech się nad sobą nie użalają. A przykład z Szaflar pokazuje że egzaminatorzy są totalnie nie przygotowani do swojej pracy skoro w sytuacji ekstremalnej nie potrafił udzielić pomocy dziewczynie. To egzaminator powinien zmusić dziewczynę do opuszczenia pojazdu. Nie mnie osądzać ale to egzaminator powinien "jak kapitan ostatni opuścić pojazd" a nie uciekać sam jak pies z podkulonym ogonem.

50

gość ~gość (Gość)02.09.2018 19:11

dokładnie dzisiaj ludzie mają papkę zamiast mózgu żeby jeździć ! prawko od 21 roku życia! i tyle

42

gość ~gość (Gość)02.09.2018 19:07

egzaminator czy instruktor to ciężka praca tak naprawdę to strach o własne życie jeździć z ludźmi którzy się uczą popełniają błędy nie myślą i ja też uważam że od 21 roku powinno się dopiero zdawać

51

ds ~ds (Gość)02.09.2018 09:18

ludzie mają papkę zamiast mózgu dzięki facebookowi, insta i innemu syfowi co zaśmieca ludzką duszę więc się nie dziwić, społeczeństwo będzie odmóżdzone i będzie coraz więcej wypadków z udziałem młodych ludzi, przeciez 2017 to była istna plaga w Polsce, śmiertelnych wypadków spowodowanych przez grupę wiekową 18-22 lata. Prawko w tych czasach powinno być od 21 lat koniec kropka, wiem że nie wszyscy są odmóżdzeni w tej grupie wiekowej ale niestety wszędzie są prawa kolektywne a nie indywidualne.

32

ambaras ~ambaras (Gość)02.09.2018 05:31

Czego można się nauczyć na kursie ?
Co daje egzamin z prawka ?
Widać to na drogach , system napędza pieniądze dla WORD i dzięki czemu egzaminatorzy zarabiają duże pieniądze ,
system jest przestarzały i niewydolny ,trzeba zrobić zmiany takie jak w sądach i będzie się nam normalnie .

42

gość ~gość (Gość)01.09.2018 17:31

Za to że starych dziatków trzymają tak się dzieje i wyjeżdża ci że katastrofę lodową powodujesz

37

D&D ~D&D (Gość)01.09.2018 21:10

Egzaminator z Szaflar powinien iść siedzieć na długie lata, a inni niech wiedzą, że jest jakaś odpowiedzialność za to co się robi. A nie spanie lub rozmowy telefoniczne. (i mam tu także na myśli instruktorów)

122

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat