Wkooooooooooońcu ! To jest jedna z najgorszych ulic w mieście.
Jakaś rondomania chyba ogarnęła rządców Piotrkowa. Po co rondo w miejscu gdzie jedna ulica dochodzi do drugiej? Przecież takich "skrzyżowań" jest setki. Czy akurat jest to rozwiązanie na miarę problemu? Remont Spacerowej - oczywiście tak, lecz budowanie w tym miejscu ronda jest po po prostu rozrzutnym szastaniem pieniędzmi.
Jeden z nielicznych momentów, kiedy coś mnie w tym mieście pozytywnie zaskoczyło.
Niestety. Remont i rondo w "ryneczku" oraz Dmowskiego Żelazna - muszą znowu poczekać. Są ronda ważne i ważniejsze, tylko które są które?
Pewnie zaczną jeszcze w październiku i rozkopane zostanie na 1 listopada ;-)
Nie radny tylko ludzie. Wszędzie należy zrobić drogi a zwłaszcza tam bo tam jest cmentarz jedyny w mieście. Co prawda rondo nie jest tam potrzebne ale będzie ładniej.
Czy ul. Spacerową z okazji 800 lecia naszego miasta prezydent RP Andrzej Duda też będzie przejeżdżał w 2017r?
Prezydent Chojniak zaczął od ul. Sienkiewicza wiadomo dlaczego! Ulica przebiega obok urzędu miasta. A kiedy wyremontują inne w o wiele gorszym stanie ulice? Np. Narutowicza od Zjazdowej do Armii Krajowej gdzie nie da się przejść ani przejechać po chodniku z dzieckiem w wózku po stronie północnej. Do ul. Zjazdowej jest nowy asfalt a chodniki po obu stronach z kostki brukowej. O Zjazdowej prezydent chyba zapomniał!
Wydaje mi się że więcej ludzi chodzi choćby na Wojska Polskiego a na cmentarz kilka razy w roku więc co żaden atut!
A na Żeromskiego,Żelaznej,Ryneczku idzie sobie zęby wybić o kierownice,takie koleiny!
Zajęli by się remontem poważnych miejsc.... Ostatnio na wojska polskiego przy wiadukcie kolejowym myślałem że koło sobie urwalem o jedną z kolein ale co tam przecież ulica na której ruch jest 90% mniejszy jest ważniejsza z nie wiadomych przyczyn...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!