No mądrale stanowisko wolne zgłaszać się jest szansa wykazać się!!!!
Proszę Pana ależ to jest stołek dla partyjnych lub z dziedziczenia dostępne. Nie dla szaraków. Opamiętaj się co krzyczysz.
Niestety nie nadaję się - jestem spoza kręgu przyjaciół i znajomych Królika (czytaj: Pobożnego).
Godzinę temu zmarł arcybiskup Józef Życiński,absolwent piotrkowskiego I Liceum Ogólnokształcącego.
Cześć Jego pamięci!
A ja myślę, że p. Ciszewski (PO) nie chciał by Chojniak (Razem dla Piotrkowa) był jego zwierzchnikiem. Gdyby Czapla wygrał wybory to p.Ciszewski byłby wiceprezydentem. Teraz zostanie p.o. płk.Domański b. który pochodzi z Moszczenicy tak jak wiceprezydent Kacperek.
odpowiedz na bzdury które pisał gg pan Domański jest rodowitym piotrkowianinem baranie a jak nie masz pojęcia o tym co się dzieje w urzędzie to się porostu nie wypowiadaj a z Moszczenicą nie miał i nie ma i nigdy nie będzie miał nic wspólnego
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!