nie ma ulicy wierzejskiego. eeee piotrkowianin.
Każdy pieszy i rowerzysta powinien też mieć prawo jazdy i czasem przejechać się autem.......
Tiry jadą tam pełnym ogniem i nie raz już auta zawadzili czy zepchnęli
Często jeżdżę tamtędy rowerem. Ogólnie jestem zadowolony, bo zdecydowana większość kierowców przepuszcza pieszych i rowerzystów jeszcze zanim ci znajdą się na jezdni. Fakt, są i tacy którzy nie zamierzają się zatrzymywać. Nie będę z nimi walczył, nie mam szans jako pieszy czy rowerzysta. Wolę poczekać parę sekund dłużej i zachować zdrowie. Jak było w tym przypadku? Nie wiem, nie oceniam. Ustali to policja.
Rowerzyści też powinni uważać,bo to nie jest osobówka,tylko 40 ton
Może nie zauważył nadjeżdżającej ciężarówki jest taka mała i w ogóle jej nie słychać...
A miasto prowadzi inwestycje koło ulicy Wierzejskiego a słoneczkiem gdzie będzie połączone z obwodnicą czy ktoś pomyślał o bezpieczeństwie
Wczoraj po tym zdarzeniu był korek w którym stałem 1h żeby przejechać obwodnicą od ul.Wolborskiej do ul.Sulejowskiej.Proszę Was bądźcie ostrożni i myślcie za innych na drodze skoro oni nie mają rozumu i wyobraźni.Przez to konsekwencje ponoszą osoby niewinne.Śpiesz się powoli....
Jak widac nie wszyscy kierowcy przyjeli do wiadomosci zmiane przepisow odnosnie pierwszenstwa na przejsciach dla pieszych.Smutne jest to,ze wielu kierowcow celowo i umyslnie wymusza pierwszenstwo liczac na strach pieszych przed potraceniem.Takim zabieralbym prawko dozywotnio.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!