po 1 auto było zaparkowane , wiec nikogo w nim ie było.
stało sie co się stało cała rodzina i znajomi są napewno w wielkim szoku..
Zupełnie nielogiczny wniosek. Nigdy nie siedziałeś w zaparkowanym samochodzie?
Mam pytanie: czy ten ford był prawidłowo zaparkowany? Z tego co widać na https://mapy.google.pl/maps?q=r%C4%99czno&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.190318,19.854527&spn=0.018559,0.038581&sll=51.412947,19.716612&sspn=0.147751,0.308647&hnear=Gmina+R%C4%99czno&t=m&z=15&layer=c&cbll=51.190347,19.854683&panoid=UQhOUGhViCoKASHIdf2mHA&cbp=12,96.21,,0,2.3 jest tam linia podwójna ciągła.
oczywiscie ze był zaparakowany prawidlowo. stal na placu
Czterdzieści lat temu na tych drożynach też (jak na te czasy)szaleliśmy na Junakach Panoniach MZetach WSKach i Fumkach.Ale wtedy piło się bimber paliło sporty giewonty lub ekstra mocne,nie trawkę.I nie przypominam sobie takich wypadków.No jedna krowa na drodze Łęg-Reczno (pedzona prawą strona)
nierozumiecie ze do slizgu nietrzeba wiele wystarczy garsc piasku i jedziesz Wspulczucie dla rodziny Byl naszym bratem LwG
nie wiem dlaczego takie motocykle są wogóle dopuszczane do ruchu. Przecież są to motocykle do jazdy po torach wyścigowych a nie po drogach publicznych! Podobnie jak bolidy F1!
Wyrazy współczucia dla rodziny[*] smutne ,żegnaj Wojtku.
sa mocne i oto hodzi jesli beda slabe to jak z piwem bezalkoholowym niby piwo a jednak nie piwo
Mam tylko nadzieję, że czytają to inni motocykliści.
Bardzo, bardzo żal, że chłopak nie żyje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!