metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Luca ~Luca (Gość)30.05.2012 15:04

jeśli to samobójstwo, to jest to kolejna ofiara rządów PO

00

kola ~kola (Gość)30.05.2012 15:28

Nie ma jak właściwy komentarz w odpowiednim miejscu.

00

anka ~anka (Gość)30.05.2012 16:16

Oczywiście wszyscy samobójcy zabijają się przez Tuska :D:D:D
Żenada 'Luca'... Mają słabą psychikę, osobiście pracuję z ludźmi którym się to nie udało... Łatwo jest zgonić na rząd...

00

Luca ~Luca (Gość)30.05.2012 16:27

oj anka, nie ja ten kraj do ruiny doprowadzam, tylko Tusk i PO i nie zenuj sie tylko przyznaj racje.

00

gość ~gość (Gość)30.05.2012 17:19

Pozdrawiam wszystkich nieudaczników i narzekających, którzy nie mając co robić w życiu, piszą pesymistyczne komentarze.

00

anka ~anka (Gość)30.05.2012 17:43

To jakby Pan Kaczyński rządził to było by inaczej? Nasz kraj rujnowano i doprowadzano do długów przez lata, jedna czy dwie kadencje nie zmienią za wiele... Nie jestem za Tuskiem a tym bardziej za Kaczyńskim ale łatwo jest mówić o tym, że jakby kto inny rządził to było by lepiej. Równie dobrze moge powiedzieć,że gdybym wiedziała, że się przewroce o bym nie wstawała....

00

postinuor ~postinuor (Gość)30.05.2012 20:03

ul.Rolnicza to totalna wieś, za*upie.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)30.05.2012 20:38

"Luca" napisał(a):
i nie zenuj sie tylko przyznaj racje.

A Ty się człowieku ogarnij a nie pluj jadem bo człowiek zginął.

00

ja23 ~ja23 (Gość)30.05.2012 22:03

"acenoszz" napisał(a):
Zmielony, rozwleczony po torach...

Jeżeli składasz kondolencje dla rodziny, to nie używaj słów "zmielony, rozwleczony". Tymi słowami połączyłeś się z nimi w bólu, nie ma co

00

johnatan lincoln ~johnatan lincoln (Gość)30.05.2012 22:08

Tragedią w życiu ludzkim jest to, że są sytuacje które w ostateczności doprowadzają do samobójstwa. Nie wiadomo z jakiego powodu ten człowiek odebrał sobie życie,ale musiał bardzo cierpieć. Strata bliskiej osoby, brak lepszych lub jakichkolwiek perspektyw na lepsze życie? Depresja? Módlmy się za duszę tego człowieka, i prośmy by nam życie nie rzuciło pod nogi takiej kłody, której nie zdołalibyśmy podźwignąć... [']

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat