Beatko spoczywaj w spokoju
!!!
Nie tak dawno rozmawialiśmy, mówiłas że się nie poddajesz,walczysz jak na boisku.ŻAL,ŻAL,ŻAL.spozcywaj w spokoju
Dobra wspaniała osoba. Bardzo charakterna i koleżeńska. Kochana Beatko odpoczywaj w spokoju
Odbicie dawnych czasów radości nierozcieńczonej nadzieii zapierających dech w piersi manifestującej nasze przemijanie, by móc usłyszeć szept uwięzionych skrzydel ludzkiej wolności , opowiadających to, czego nikt inny nie mógłby uslyszeć a tym bardziej opowiedzieć... Łza tęsknoty za serce mnie ściska, byłas, jesteś i bedziesz mi siostrą 🤘🖤🖤🖤🤘..NA ZAWSZE W MEJ PAMIĘCI 😢🖤🖤🖤😢 Spoczywaj w spokoju Beatko🖤🖤🖤...
Nie znałem pani Beaty osobiście.Widywałem ją często pchającą wózek inwalidzki na którym siedział jakiś pan(pewnie mąż).Nie była kobietą która się poddaje.Wielki szacunek!!!
Fajnie się z Tobą pracowało Beatko. Zawsze służyła radą i pomocą, a przy tym było dużo zawsze śmiechu. Odpoczywaj w spokoju.
Beatko, czas odpocząć od bólu i wszelkich zmartwień. Szkoda, że tak szybko. Spoczywaj w pokoju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!