Artykuł nie na temat. Co się dzieje z tymi mediami, wczoraj była noramlna wzmianka o jego śmierci, a dziś litanie o firmie i o tym jaki on to fajny gość był. Anton był kapitalistą, a nie filantropem. Gdy dawał pieniądze to po to by zadbać o wizerunek, a nie z wielkości serca.
Oby to nie odbiło się na firmie bo będzie tragedia w tym mieście jak pozwalniają ludzi.
Po to gałek obsadził miejsca kierownicze takimi a nie innymi ludźmi żeby mieć święty spokój w firmie. Gdyby ci kierownicy byli poukładani z całym zakładem to wielkie gowno by było na produkcji. To jest normalna sprawa ze kierownikami bedą parowy gałka. A jak tego nie akceptujecie to do obi na kasę. Gdyby coś nie szło w cały zakładów to anton wytargalby Jacka. A tak gałek ma spokój
współczuje serdecznie jego rodzinie , a tak na marginesie kilka takich firm i bezrobocie w naszym
mieście znika.Ja również byłem specjalistą d/s programowania obrabiarek sterowanych numerycznie i wiem , że operatorem tych obrabiarek powinny być osoby
odpowiedzialne i znające dokładnie zagadnienie obróbki skrawaniem.
Nie można nie dostrzegać ile dobrego dla miasta zrobił właściciel Anton Haering. Jednak wiele
należałoby zrobić zmian organizacyjnych ( wiem to z informacji związkowych) .Wszystkie te działania powinny jednak być skoordynowane i powinno usiąść się do stołu mediacyjnego
i prowadzić rzetelną rozmowę na ten temat ,
Po co takie głupoty wypisujecie? Jak wam sie Haering nie podoba to nie musicie u niego pracować. Nikt do tego nie zmusza. A to ze gałek wszystko prowadzi twarda ręka to mądra glowa. Wam to by najlepiej pasowało aby liczba przerw na faje była nie ograniczona, nikt nie mógłby wam zwrócić żadnej uwagi, najlepiej to przyszlibyscie do pracy i ucięli sobie komara. Większość tutaj wypisujacych to zwykle chamki ze wsi które przyjeżdzają do haeringa swoimi epejkami a pózniej płaczą tutaj jak im to zle. Wiejskie chłopaczki jak widza gałka na placu to chodzą defilada. A idz wiejski buraczku jutro do gałka, walnij mu podanie o zwolnienie i wyjdź. Zwolnisz chociaż komuś miejsce, może normalniejszemu bo słyszałem ze dostać sie tam do pracy jest bardzo cieżko. Szacun dla Antona.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!