Lepper sam się zamordował własną ręką, a nie jakieś bajki o tym że ktoś mu pomógł.
Takiego sołtysa już nie będzie wspaniały człowiek wielkie wyrazy współczucia bardzo angażował sie we wszystko człowiek o wielkim sercu
A trzy lata temu namawiał mnie na blokowanie drogi Piotrków-Sulejów...
Do poprzedników którzy mieli zbyt dużo do powiedzenia mam taki przekaz, że jeśli ktoś dobry stał w świecie polityki, chciał coś zrobić i działał to i tak zawsze znajdzie się ktoś komu się nie podoba. Prosty temat - wszystkim ludziom nigdy się nie dogodzi. Zawsze znajdzie się taki kto ma najwiecej do powiedzenia. To był naprawdę świetny gość. Wielka szkoda i olbrzymia strata dla najbliższych. Znałam, bardzo lubiłam i miałam z tym Panem świetny kontakt. Mało kto w tych czasach byłby aż tak szczery i potrafił powiedzieć co naprawdę myśli. Wyrazy współczucia dla rodziny. K.M.
Andrzej zmagał się z chorobą ponad 10 lat, a mimo to walczył o dobro innych. To dodawało mu siły w cierpieniu. Oby więcej takich ludzi.
Wyrazy współczucia dla rodziny. Z Panem Andrzejem rozmawiałem dwa razy, to wystarczyło żeby zobaczyć w Nim Wielkiego człowieka. Jestem dumny ze mogłem go poznać. Spoczywa w pokoju Panie Andrzeju.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!