metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
rt ~rt (Gość)21.01.2014 14:58

to nie wina niezapiętych pasów! to wina tego że geniusze nasadzili drzewa wzdłuż dróg kiedy auta rozpędzały maksymalną prędkośc 60 na godzine. powycinać te krzaczory i niech mi tu żaden obrońca natury nie wyskakuje bo drzew jest akurat tyle że wzystkim starczy!!!!

00

boxer ~boxer (Gość)21.01.2014 15:47

Citroen jumper to trochę za duże auto dla kobiety mimo to wyrazy współczucia

00

dr ~dr (Gość)21.01.2014 17:35

"rt" napisał(a):
to nie wina niezapiętych pasów! to wina tego że geniusze nasadzili drzewa wzdłuż dróg kiedy auta rozpędzały maksymalną prędkośc 60 na godzine. powycinać te krzaczory i niech mi tu żaden obrońca natury nie wyskakuje bo drzew jest akurat tyle że wzystkim starczy!!!!

dokładnie. do tego dochodzą jeszcze rowy. powoduje to, że wypadnięcie z drogi, nawet przy 60km/h, może skończyć się tragicznie.

00

xxxx ~xxxx (Gość)21.01.2014 18:29

~rt-- oczywiście ,że to wina nie zapiętych pasów, bo zapewne w czasie zderzenia z drzewem uderzyła głową w przednią szybę. Gdyby miała zapięte pasy na pewno by nie zginęła. Zobacz zdjęcie. A druga sprawa, drzewa rosną poza drogą i to wina kierowcy, że tam zjeżdża. Jeśli nie jest w stanie zapanować na nad pojazdem, to niech zmniejszy prędkość, albo wcale nie jeździ.

00

n0body ~n0body (Gość)21.01.2014 20:09

"xxxx" napisał(a):
~rt-- oczywiście ,że to wina nie zapiętych pasów, bo zapewne w czasie zderzenia z drzewem uderzyła głową w przednią szybę. Gdyby miała zapięte pasy na pewno by nie zginęła. Zobacz zdjęcie. A druga sprawa, drzewa rosną poza drogą i to wina kierowcy, że tam zjeżdża. Jeśli nie jest w stanie zapanować na nad pojazdem, to niech zmniejszy prędkość, albo wcale nie jeździ.

zdecydowanie

Komentarz był edytowany przez autora: 21.01.2014 20:10

00

cinek ~cinek (Gość)21.01.2014 20:43

~boxer (Gość)5 godzin temu, 15:47
Ale bzury piszesz kobiety prowadza tiry z takimi duzymi autami sobie radza a ty piszesz o busie

01

byt ~byt (Gość)21.01.2014 22:41

A czy ktoś z was Mądrale od 7 boleści pomyślał że jest to wina śliskiej nawierzchni. Po waszych wypocinach bezmyślnych widać że żaden z was Buroki nie brał udziału w podobnych sytuacjach.Uważam że należy się jakiś szacunek osobie zmarłej.

00

LUQ LUQranga21.01.2014 23:21

gratulacje dla drogowców pierwsza ofiara śmiertelna na drogach w naszym regionie z waszej winy
P.s.
Ona to zrobiła celowo widać przepięty pas przez siedzenie
(na siedzeniu kierowcy) czyli na nim siedziała bo ja jeździłem kiedyś takim samochodem i jak w nim nie zapniesz pasów po 5 min silnik gaśnie i nie zapalisz go dopóki nie zapniesz pasów (a po za tym rozlega się straszny pisk że sie nie da go wytrzymać)

Komentarz był edytowany przez autora: 21.01.2014 23:29

00

LUQ LUQranga21.01.2014 23:25

"boxer" napisał(a):

człowieku dla ciebie Fiat 126p to za dużo. Ja znam 3 kobiety co jeżdżą 18 tonowymi ciężarówkami i jeżdzą lepiej niż faceci

01

Michał123 ~Michał123 (Gość)22.01.2014 08:16

Nie wiesz, że bydło musi się wyszumieć w portalach Internetowych? - oczywiście anonimowo! Kiedyś bydło stało w oborze, albo na łące.... dziś można je spotkać w Internecie.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat