to nie wina niezapiętych pasów! to wina tego że geniusze nasadzili drzewa wzdłuż dróg kiedy auta rozpędzały maksymalną prędkośc 60 na godzine. powycinać te krzaczory i niech mi tu żaden obrońca natury nie wyskakuje bo drzew jest akurat tyle że wzystkim starczy!!!!
Citroen jumper to trochę za duże auto dla kobiety mimo to wyrazy współczucia
dokładnie. do tego dochodzą jeszcze rowy. powoduje to, że wypadnięcie z drogi, nawet przy 60km/h, może skończyć się tragicznie.
~rt-- oczywiście ,że to wina nie zapiętych pasów, bo zapewne w czasie zderzenia z drzewem uderzyła głową w przednią szybę. Gdyby miała zapięte pasy na pewno by nie zginęła. Zobacz zdjęcie. A druga sprawa, drzewa rosną poza drogą i to wina kierowcy, że tam zjeżdża. Jeśli nie jest w stanie zapanować na nad pojazdem, to niech zmniejszy prędkość, albo wcale nie jeździ.
zdecydowanie
~boxer (Gość)5 godzin temu, 15:47
Citroen jumper to trochę za duże auto dla kobiety mimo to wyrazy współczucia
Ale bzury piszesz kobiety prowadza tiry z takimi duzymi autami sobie radza a ty piszesz o busie
A czy ktoś z was Mądrale od 7 boleści pomyślał że jest to wina śliskiej nawierzchni. Po waszych wypocinach bezmyślnych widać że żaden z was Buroki nie brał udziału w podobnych sytuacjach.Uważam że należy się jakiś szacunek osobie zmarłej.
gratulacje dla drogowców pierwsza ofiara śmiertelna na drogach w naszym regionie z waszej winy
P.s.
Ona to zrobiła celowo widać przepięty pas przez siedzenie
(na siedzeniu kierowcy) czyli na nim siedziała bo ja jeździłem kiedyś takim samochodem i jak w nim nie zapniesz pasów po 5 min silnik gaśnie i nie zapalisz go dopóki nie zapniesz pasów (a po za tym rozlega się straszny pisk że sie nie da go wytrzymać)
człowieku dla ciebie Fiat 126p to za dużo. Ja znam 3 kobiety co jeżdżą 18 tonowymi ciężarówkami i jeżdzą lepiej niż faceci
Nie wiesz, że bydło musi się wyszumieć w portalach Internetowych? - oczywiście anonimowo! Kiedyś bydło stało w oborze, albo na łące.... dziś można je spotkać w Internecie.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!