metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
alaaaan ~alaaaan (Gość)12.01.2014 22:10

raczej przez alkohol czlowiczku

00

alaaaan ~alaaaan (Gość)12.01.2014 22:13

po pierwsze 110 ;)
po drugie btlt zle waeunki atmosferyczne wiec nie wiem czy ma prawo ;)

00

yui ~yui (Gość)12.01.2014 22:14

czemu robicie sobie idiotyczne żarty co do osoby ktora zgineła ?

00

anonimus ~anonimus (Gość)12.01.2014 22:15

stokrotka a skad wiadomo ze to M.A

00

Fatal Fatalranga12.01.2014 22:32

"stokrotka." napisał(a):
nie piszcie takich komentarzy tylko uczcijcie to minuta ciszy !!!!!!!!!!!!!

Nie rozumiem. Mam uczcić minutą ciszy czyjąś głupotę?
Nie ma się co oszukiwać. Nikt jej pod auto nie wepchnął tylko sama wlazła.

00

-,- ~-,- (Gość)12.01.2014 22:54

Rok w tą czy w tą to nic nie zmienia.. niestety co zrobić była bardzo ale to bardzo w porządku.. najważniejsze to nie zapomnieć i zawsze pamietać to jest najważniejsze

00

Gość.,., ~Gość.,., (Gość)12.01.2014 22:58

Ludzie nie macie za grosz współczucia... czy to teraz ważne z czyjej winy to się stało? Czy to przywróci jej życie ? Co się stało to się nie odstanie. Jedyne co Nam teraz pozostało to współczuć Jej rodzinie bo na pewno nie jest im teraz łatwo. Żal dziewczyny była młoda.. miała przed sobą całe życie :(

00

staszek ~staszek (Gość)12.01.2014 23:05

teraz hejty na Prota , że wpuszczają 17-latków na dyskoteke , tylko kto mądry po 4 rano wchodzi na trase ? Co ma dyskoteka do rozumowania tej nastolatki..?

00

piotrkowianka:) ~piotrkowianka:) (Gość)12.01.2014 23:15

niektorzy to naprawde nie maja serca to nie jest wina rodzicow dziewczyna miala juz 17 lat wiec na impreze mogla isc tylko szkoda ze akurat wybrala najgorsza chamowe i meline w okolicy tam sa same cpuny i gnoje powinni zamknac protka w cholere z tego co wiem to juz nie pierwszy wypadek

00

mmm ~mmm (Gość)12.01.2014 23:28

Co z tego, że ktoś będzie miał 18 lat i będzie pełnotletni? To są tylko cyferki bo trzeba mieć coś w głowie żeby być odpowiedzialnym za swoje czyny. Jakby się swój rozum miało i piło z umiarem to by takich sytacji nie było. Nie każdy idzie walić tynk do nosa jak jedzie na 'protka' tylko dużo osób sie chcę pobawić bo innych rozrywek nie ma :)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat