metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
PDG ~PDG (Gość)12.01.2014 14:16

dla mnie prota powinni dawno zamknac burdel nic wiecej ćpają sie ruchaja żałosne to zamknąć to w cholerę...dwa powinni pytac sie o dowowdy od lat 18 a nie wchodzą same gnoje a pozniej takie sa tego skutki

00

Eutachy ~Eutachy (Gość)12.01.2014 14:17

Juz robia od 16 lat? Ja piernicze to ladne tam bedzie przedszkole.

00

xxx ~xxx (Gość)12.01.2014 14:22

Niech ktoś napisze tożsamość tej dziewczyny..

00

anoim ~anoim (Gość)12.01.2014 14:27

"PDG" napisał(a):

człowieku burdel burdelem ale co z tego że od 18 maja wpuszczać , każdy ma swój rozum a nie wiesz czy sie ruchali czy była pijana czy na ćpana wiec tak nie gadaj

00

Pietrek Pietrekranga12.01.2014 14:27

Juz wielke oburzenie bo moze i byla na procie ale co jest prot winny. Jedni pisza ze malolaty sa na woli, zawsze tak bylo i bedzie. Wiem ze niektore osoby nie sa wpuszczane ze wzgledu na wiek. A jedzcie sobie ludziska zobaczyc na wiejskie zabawy typu Lochynsko Wojcin Stara Wies Kamiensk Biala tam to dopiero jest gimbazja. Osoby pelnoletnie to mozna na palcach policzyc. Kto ma sie nacpac czy najarac moze to wszedzie zrobic. Otrzasnijcie sie w koncu

00

madzia ~madzia (Gość)12.01.2014 14:27

nie spać , zwiedzac, za... !!! Protector lecimy!
18.01.2014 !!!!

00

V12 ~V12 (Gość)12.01.2014 14:28

"mori" napisał(a):
nie zginoł

Zginął to Twój mózg podobnie jak wielu innym tam balującym...

00

heh... ~heh... (Gość)12.01.2014 14:28

tak to jest jak się nie potrafi pić z umiarem a po za tym to nie jest wina klubu protector tylko rodziców że puścili córkę na imprezę tak no ale jak to mówią zawsze trzeba na kogoś winne zwalić

00

protektorianka ~protektorianka (Gość)12.01.2014 14:30

protector musi zostać!! dla mnie jest domem

00

Eutachy ~Eutachy (Gość)12.01.2014 14:32

Mili Panstwo,
Kazdy kto mowi ze to nie byla uczestniczka zabawy w Klubie muzycznym we Woli to prosze sobie pojechac na trase i zobaczyc ze slupek 406 jest vis-à-vis obiektu gdzie zajduje sie klub.
Po drugie co robila 17 letnia dziewczyna o godzinie 4 rano w niedziele na trasie obok klubu?Szła na grzyby?
Po 3 w jakim byla stanie ze o godzinie 4 rano w niedziele gdzie ruch na ogol jest maly wtargnela pod auto?
Po 5 wina kobiety ktora ja potracila jest zadna poniewaz kierowca natej trasie ma prawo jechac 140km na godzine i niespodziewac sie ze o godzinie 4 rano w niedziele ktos wtargnie na jezdnie!
Po 6....Ten klub byl klubem do roku 2005, po tym czasie stal sie typową wiejską potupają,zbiorowiskiem dresiarstwa, nieodpowiedzilanych małolatów ktorzy w niektorych przyadkach konczą jak ta 17 letnia dziewczyna?
I na koniec pytam sie co ona sama robila o tej godzinie?Gdzie byly osoby ktore z nia byly na imprezie?Gdzie byly jej znajome z ktorymi przyjechala?
Oni powinni sie czuc odpowiedzilani za jej tragiczną smierc

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat