dlaczego nie robią tam badań na ah1n1 .kto się w końcu tym zajmie]
szczere współczucia :(
to była na prawdę pogodna i przemiła dziewczynka :(
Gdzie ta dziewczynka chodziła do szkoły,Szkoda mi rodziców i bliskich wiem jak to stracić bliską osobę.Jakbyście mogli napisać to kiedy jest pogrzeb?
I jednak się potwierdziło, szkoda tak młodej osoby, współczuję rodzinie i bliskim.
....ogromna tragedia dla rodziny.... współczuję . Smutne rozpoczęcie dnia.
należy dodać, że w Piotrkowie nie zrobiono nawet badań na obecność tego wirusa tylko ryzykowano życie dziecka wioząc ja do Łodzi.. piotrkowskie szpitale to umieralnia. dadzą tabletkę i leżysz czekając 10 godzin na 10 sekundowy obchód ech...
Gość- masz po części rację. Mi nóżkę też rozwalili zamiast naprawić. Niech żyje państwowa służba zdrowia piotrkowska.
Tiaaa, bo byłeś okazem zdrowia, a stałeś się ofiarą łapanki, by ci zrobić krzywdę...
A znasz ty w ogóle metodologię badań wirusologicznych...?
Lepiej napij się czegoś i policz do stu, zanim coś powiesz.
W piotrkowskim Koperniku nawet termometrów nie mają-trzeba swój przynieść.Masakra.
Nie umiera się na grypę tylko jej powikłania. A z artykułu wynika, że dziecko miało jeszcze inne problemy. Kondolencje.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!