Wieżowiec przy Łódzkiej, tam młodzież pije i biega po dachu i jako nikt nie spada :/
przecież to było jeszcze dziecko, po tragedii ludzie tam się zlecieli jak pszczoły do ula, tłum idiotów patrzył na zwłoki dziecka, szkoda, że nikt normalny nie miał granatu, nic tylko dorzucić go tym idiotom, mięliby następną atrakcję, czy ci ludzie wiodą aż tak smutne życie, żeby tragedia dziecka była dla nich czymś naprawdę fascynującym i wartym oglądania? nie wiem co o nich sądzić, bo gardzić nimi to mało
~bryyyy (Gość) 28.08.2014 12:52
przecież to było jeszcze dziecko, po tragedii ludzie tam się zlecieli jak pszczoły do ula, tłum idiotów patrzył na zwłoki dziecka, szkoda, że nikt normalny nie miał granatu, nic tylko dorzucić go tym idiotom, mięliby następną atrakcję, czy ci ludzie wiodą aż tak smutne życie, żeby tragedia dziecka była dla nich czymś naprawdę fascynującym i wartym oglądania? nie wiem co o nich sądzić, bo gardzić nimi to mało
Dokładnie......od razu hipotezy stawiają wszystkowiedzący, a ńikt nie pomyśli o tym, ze to jest tragedia ....tragedia rodzińy, kolegi do którego przyszedł
Jak bardzo mu życie musiało dokuczać zeby odważyć sie na taki krok....
Po to żeby na fb można było sprawdzić... :(
Ludzie czy wy nie macie uczuć ????Zastanówcie się co rodzice czuja tego chłopca !!! ja sama mam dziecko i nie wyobrażam sobie takiej tragedii :( wyrazy współczucia dla rodziców [*]
-wiesz po co? -a po co informuje się o śmierci,żeby znajomi czy przyjaciele mogli go pożegnać w ostatniej jego drodze.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!