Łoł, a to wyrosło pokolenie "nielatów". Takim zapewne nawet i pedofil niestraszny - ani chybi skończyłby z wyrwaną torbą... :))
jak by mnie zaczepili to odrazu po kopie gnojom za uszy i na policje a nie kazdy sie boi a oni rosna w sile
Jest bardzo niebezpiecznie! Straż miejska nie reaguje na interwencje telefoniczne tłumacząc się, że nie mają samochodu.Plac Niepodległości to jedna z najniebezpieczniejszych ulic w centrum miasta. Banda wyrostków (dziewczynki po 10,12 lat) ordynarnych, wulgarnych zaczepia przechodniów wyzwiskami, biciem i usiłowaniem wyrywania toreb!!!! Przy placu niepodległości 5 schodzą się małolaty, ucztują, dewastują a przy próbie zwrócenia uwagi wyzywają, i straszą podpaleniem. Wieczorem strach chodzić!!! Policji i straży miejskiej nie ma i na interwencję nie reagują. Tam jest makabrycznie! Parking jest ale samochód strach zostawić, niszczą wszystko a z parkingu jest zrobione boisko do kopania piłki! Przy zwróceniu uwagi wyzwiska i obelgi w najgorszym języku! Gdzie są rodzice tych dzieci?! POLICJO, ratunku!!!!
ja mam sąsiada, który jest problematyczny, ale boję się zgłosić to, bo będę miała nieprzyjemności. Można o czymś takim donieść anonimowo i zostanie sprawdzone?
Dzielnicowy jest jak Yeti - każdy wie, że istnieje lecz nikt go nie widział.
moim zdaniem praca strażnika miejskiego jest niewdzięczna, bo trzeba pilnować porządku nie dysponując większymi uprawnieniami
Zabrać strazy miejskiej a dać policji potrzebne pieniadze i pojawia się dzielnicowi
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!