Przecież to jest nagminne tyle że większość nie jest na tyle bezczelna co ten Pan i zostawia samochody na parkingu obok jednej z firm sąsiadującej z WORDem. Ja gdyby nigdy nic idą na egzamin, a później wracają i odjeżdżają samochodem. Tacy ludzie powinni mieć dożywotni zakaz prowadzenia samochodu.
A czym miał odjechać, wszak. Emztki tam nie jeżdżą. To że nie zdał to nie znaczy że nie potrafi jeździć.
I na zdjęciu radiola co nią jeździ pewien służbista ze wsi Baby,zgadnijcie który???
Raczej facet umie jeździć a word to maszynka do zarabiania kasy
Widziałem tą akcję,myślałem że nie przepuścił pieszego na pasach i go dygli a tu taki artysta drifter.
jak zaszczepiony to go puszczą wolno, jakby by nie był zaszczepiony to jeszcze grama maryhy by mu podrzucili
I dobrze zrobił, wypadalo tylko pomyśleć i zaparkować posesję dalej, żeby 60tki nie widziały i nie zaalarmowały slużb reprezyjnych.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!