Widziałem ten pościg jak stałem z piffkiem. Nooo powiem kierowca Opela z policji ma wielkie kohones. Oby wiecej takich policjantow. Jego szef powinien go nagrodzic 10 dniami wolnymi,
Chemik jakby nie patrzeć to twój ziomal "miastowy EP".Rasowy kierowca z urodzenia.
frajer uszkodzil 2 radiowozy i hu..ja zaplaci za naprawe bo policjantow zmusza sie do placenia dodatkowego oc na radiowoz..... czyli 2 razy za to samo. jak cos policjant rozwali to buli z wlasnej kasy mimo ze radiowoz w policji czyli dirmie panstwowej ma oc... taka h.h.h.u.j.j.nia policyjnej pracy
i tak powinno być za nasze są radiowozy a kontrolować nie jest zgodne z prawem najpierw niech zaczną od siebie a potem od ludzi badać trzeżwośći
Możliwe że to chemik wpadł.Bardzo ujada i jest nerwowy w sieci.Nic nie skomentował więc pewnie wzieli go na 48h
Kampania przeciwko nałogom wszelkiego rodzaju co jakiś czas pojawia się we wszystkich mediach,prośby o rozważna jazdę podobnie ale niestety alkohol dostępny w każdym sklepie-cena póki co widać nie robi wrażenia na jednym czy drugim amatorze promili a potem jak się zdarzy wypadek to lament i płacz bo zdrowia czy życia ofiarom nikt już nie przywróci.a z drugiej strony podobno używki są dla ludzi ale trzeba mieć trochę rozumu aby z nich korzystać...mamy post okres przygotowań do świąt co z tego skoro nie tak dawno duchowny został złapany na prowadzeniu samochodu na tzw podwójnym gazie i jaki przykład dla zwykłych ludzi?skoro oni mogą i żyją to czemu nie ja...skoro można wejść do sklepu i od rana kupić szkło czy puszkę napoju z promilami to nie ma się co dziwić że rano niektórzy działają jak na turbodoładowaniu i zupełnie się tym nie przejmują.uważam ze powinien być ujawniony wizerunek w mediach z adnotacją przestępstwa a może następnym razem pomyśli czy warto ryzykować swoje dobre imię...a dodatkowo pokaż zdięcia po wypadkach z udziałem nie trzeźwy kierowców tak dla przestrogi ale na niektórych to i tak zapewne nie zrobi wrażenia. Być może dopiero własną tragedia da co niektórym osobom do myślenia jakie to życie ludzkie kruche i jak nieprzewidywalne...
Pija pili i będą pili, narzekają narzekali i będą narzekać hahaa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!