metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
karol ~karol (Gość)15.03.2020 16:30

Z powodu siedzenia ludzi w domach i nudzenia się, rząd powinien już wcześniej myśleć o grudniu ! Dlaczego o grudniu ? Bo bo jest marzec a dodając 9 miesięcy wychodzi grudzień. Będzie wielka fala urodzin w grudniu i styczniu. Nie wiem czy porodówki są przygotowane na to. I czy budżet wytrzyma nową falę 500 plus :-)

168

gość ~gość (Gość)15.03.2020 11:54

Zamykać wszystko a targowiska to już napewno tam żaden nie myje rąk wychodząc z toalet brak higieny calkowity ja handluje na tym targowisku i widzę co tam się dzieje

127

gość ~gość (Gość)15.03.2020 21:51

ci handlarze powinni zapłacić karę.

712

gość ~gość (Gość)15.03.2020 18:33

Nie ma.zadnej kwarantanny,kazdy decyduje i robi jak uważa.Jeden siedzi w zamknięciu,inni nie i nic nikomu do tego.

417

mamtog ~mamtog (Gość)15.03.2020 12:47

Chcą doprowadzić do tego samego co we Włoszech, a wtedy będzie płacz i lament.
https://www.skylinewebcams.com/pl/webcam/italia/lazio/roma/pantheon.html

158

gość ~gość (Gość)16.03.2020 00:23

Jakiś mądrala napisał "handlarze powinni zapłacić karę".Pytam więc ; gdzie jest większe zagrożenie dla ludzi , w zatłoczonej Biedronce czy na wolnej przestrzeni na rynku? Włącz myślenie zanim zaczniesz stukać w klawiaturę.

53

gość ~gość (Gość)15.03.2020 22:16

Powinni zamknąć wszystko na 2 tyg.i zakaz wychodzenia poza bramę.wtedy wirus by się przestał przenosić.ludzie się już obkupili,wiem bo pracuje w sklepie spożywczym.Byl szał.wszyscy patrzą aby był towar dla klienta,robią zdjęcia pustych półek.Szkoda że nikt nie pomyśli o kasjerach.Orzykre.

80

mieczysław ~mieczysław (Gość)15.03.2020 18:40

piotrkowiakom to sie nigdy nie dogodzi,człowiek jedzie z sulejowa żeby sprzedawać im warzywa a tym jeszcze nie pasuje

29

gość ~gość (Gość)15.03.2020 19:37

Za pozwolenie do handlu powinni odpowiadać ludzie którzy są odpowiedzialni za ich opłaty i ukarać właściciela

93

gość ~gość (Gość)15.03.2020 17:02

Najlepiej będzie żeby osoby o nicku "gość " nie pisały tutaj komentarzy bo wstyd mi za analfabetów. Do szkoły na lekcje ortografii!!! O to przykłady: niekturym, wkońcu,chandlujących,wogule...

141

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat