Teraz jest wirus ale jak by doszło do wojny piersi byście uciekali jak ratowali innych tacy twardziele jestescie
Macie przykłady z Włoch chcecie w podobie aby tak było widać że wam nie zależy na swoim życiu i swoich bliskich a życie traktujecie jak powietrze ale są ludzie którzy chcą jeszcze zyc
Macie przykłady z Włoch chcecie w podobie aby tak było widać że wam nie zależy na swoim życiu i swoich bliskich a życie traktujecie jak powietrze ale są ludzie którzy chcą jeszcze zyc
Tylko że ci kapuśniak może ratują innych przed zakarzeniem widać jak ci zależy na sobie i bliskim
Gadają głupoty ja wróciłem z Francji tydzień temu w sobotę i odbywam kwarantanne i jeszcze policji u mnie nie było. Nie ma mnie w systemie wgl że ja odbywam.i teraz pytanie czy kwarantanna liczy mi się od dnia w którym przejechałem granicę, czy zaczyna się ona z dniem w którym wreszcie mnie policja odwiedzi
Jakie to życiowe potrzeby zmuszają do ciągłego jeżdżenia po mieście te ryczące pojazdy. Może szukają apteki, albo przychodni, czy też sklepu.
I po co te prośby o pozostawanie w domach, gdy wielu młodzików ma to w nosie. Nie ma ludzi niezniszczalnych.
Wczoraj i dzisiaj miałem okazje widzieć jak młodzież w autach na wsi bawi się w najlepsze akurat z towarem jechałem jak widać ludzie nic sobie z ostrzeżeń nie robią. W czwartek małe miasteczko grupy po kilka osób urządzają sobie pogawędki stojąc przy sobie tak samo kolejki pod sklepami apteką i marketem kto by na nakazy zwracał uwagę
A na oś Wyzwolenia grupka stała dziś przy motocyklu nic nie robiąc sobie z ograniczeń co to zgromadzeń....
Skoro nie ma stanu wyjątkowego że względu na wybory Taki nakaz dwóch tygodni kwarantanny to ograniczenie praw człowieka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!