metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
p.daw. ~p.daw. (Gość)11.04.2012 11:19

Jak ktoś się pobuduje z lokalnych " Baronów" to i może będzie szybsza realizacja. Na ten moment jest tragedia. Wstyd dla władz miasta jak 150!!! Nie dziwię się że w każdych wyborach jest tam najniższa frekwencja!

00

P51 ~P51 (Gość)11.04.2012 11:32

To oczywista oczywistość,że remont Rolniczej bedzie baaardzo kosztowny. To prawie jak budowanie drogi od podstaw. Bo czy można nazwać drogą asfalt położony na gółą, niewyrównana ziemię...? ;-)
A baronowie...?
Mieszka tam wszak ex-poseł... Ale chyba z siłą przebicia słabiutko...

00

mmuzyk ~mmuzyk (Gość)11.04.2012 12:13

Nie ma pieniedzy?
To ja sie pytam....gdzie podzialy sie pieniadze z naszych podatkow na budowe dróg ktore to placimy za kazdym tankowaniem?

00

Irbis ~Irbis (Gość)11.04.2012 12:26

"p.daw." napisał(a):
Nie dziwię się że w każdych wyborach jest tam najniższa frekwencja!

To właśnie dziwi! Jest tak dobrze, że mieszkańców nie obchodzi KTO i JAK rządzi miastem ????

00

motyl ~motyl (Gość)11.04.2012 12:30

"mmuzyk" napisał(a):
To ja sie pytam....gdzie podzialy sie pieniadze z naszych podatkow na budowe dróg ktore to placimy za kazdym tankowaniem?

Donald ma na przeloty do domu nad morze, przecież on nie jest w stanie (za mało zarabia) kupić biletu jak przeciętny Kowalski.

00

jestem z miasta ~jestem z miasta (Gość)11.04.2012 18:30

Cytuję: Ale wcześniej, czy później myślę, że dojdzie do modernizacji Rolniczej – mówi Adam Karzewnik, wiceprezydent Piotrkowa.
Tuż przed wyborami, ale tym razem ten numer już nie przejdzie!

00

rolnicza ~rolnicza (Gość)12.04.2012 08:14

Faktycznie stan ulicy Rolniczej jest straszny, chyba nikt z władz tamtędy nie jechał i nie widział i nie odczuł. Prosimy o wycieczkę po Rolniczej

00

widzewianka ~widzewianka (Gość)12.04.2012 09:37

tia...nie ma pieniędzy na remont Rolniczej, a dwa bliźniacze ronda będą budować w miejscu gdzie tak naprawdę nie jest to aż tak konieczne- może osobny pas do skrętu by rozwiązał sprawę..?
Rolnicza jest tragiczna. Michałowska do połowy jeszcze gorsza..

00

BLEKI BLEKIranga12.04.2012 13:10

Cytuję:
~jestem z miasta (Gość)19 godzin temu, 18:30
Tuż przed wyborami, ale tym razem ten numer już nie przejdzie!

- jaj jakbym został Prezydentem Miasta to bym wyremontował Wojska Polskiego, i nie tylko mieszkańcy tej ulicy by byli uradowani, lecz wszyscy piotrkowianie. W sumie to najładniejsza chyba ulica w mieście, która jest tak zaniedbana.

00

Aman Amanranga12.04.2012 14:26

Może kolejny prezydent miasta powinien być z tamtego rejonu. Widzicie co dzieje się wokół Łódzkiej. Jak wypiękniała w ciągu ostatnich lat. Ciekawe dlaczego? :-)

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat