Znów w tym samym miejscu? ale tak to jest ,jak sie kładzie lache na bezwzględny znak STOP.
Łodzianie są modrzy u siebie cwaniaczki a piotrkówku się gubią... smiesza mnie
Wczoraj, 16.VIII.2013, w piątek był podobny wypadek i również tam sobie kobitki poszalały. Wyroki będą łagodne? Bo to kobiety i należy być dla nich wyrozumiałym.
a czy mózg ta pani miała ze sobą czy przy wolnej sobocie zostawiła gdzieś?
Na tym rondzie trzeba jadąc okrężnie jechać powoli;wyhamowywać nawet do zatrzymania w razie wątpliwości.
To jedyne wyjście,by wyjść z tej jazdy cało ;->
Widziałem to zdarzenie jechałem 2 samochody za lanosem i to była ewidentnie wina tamtej inteligentnej pani która nie zna przepisów!! tam jest stop czyli się zatrzymujemy rozglądamy się i jedziemy (jesli jest bezpiecznie) a nie ja mam Volvo mi wolno!!
True do końca życia nie zapomne łodziaka który 2 lata temu lanosem pojechał na rondzie w lewo i machając rękami i coś krzycząc (pewnie nie cenzuralne słowa :D:D ) na normalnych kierowców!:D
dosc czesto tam sie tak zdarza, raz w miesiacu mniej wiecej,jak ja widze. bo nie o wszystkich tu pisza,bo pewnie nie mieli o czym
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!