No, bez przesady! Mercedesem miał ustąpić pierwszeństwa? Jeszcze z Wrocławia miał ustąpić jakiemuś kmiotkowi ze wsi tzn. PT?
Codziennie OŚLEPIA mnie mobilny telebim walący w oczy bardzo jasnym światłem przy zjeździe z Ronda Sulejowskiego w ulicę Sulejowską! Nikt sobie nic z tego nie robi, telebim razi intensywnym promieniem kilka metrów przed łukiem drogi i jakieś 15-20m przed przejściem dla pieszych! Patrząc od strony Curie-Skłodowskiej widać jak intensywny słup światła wysyła.
A głupota przyćmiewa!!!!
Ho, ho. Napraaawdę? To co powiesz o tym, który p-o-r-a-ż-a obok klubu "66"??!! To jest dopiero skandal! Ten przy Sulejowskiej przy tym, o którym piszę, to pikuś. W dodatku, ten nie jest mobilny, tylko wbetonowany na amen. Ktoś dobrze w łapę wziął, że toleruje takie zagrożenie w ruchu na drodze... Do pierwszej tragedii...
Coś pokręciłeś - to volkswagen był z Wrocławia, a mercedes z Piotrkowa Trybunalskiego.
Bo prawdę mówiąc - wiem, że zaraz będą głosy potępienia - to skrzyżowanie jeśli chodzi o lewoskręty z Kostromskiej są beznadziejne. Tam przy dużym nasileniu ruchu da się tylko skręcić na czerwonym albo właśnie jak się będzie "szybszym ".
Całkowicie się zgadzam z przedmówcą, to skrzyżowanie jest
beznadziejne, a wystarczyło by zainstalować takie, jak
na skrzyżowaniu Słowackiego i Kostromskiej.
Wystarczyłoby zamontować na tym skrzyżowaniu dodatkowe sygnalizatory do lewoskrętu, gdyż są do tego warunki i nie dochodziłoby do takich zdarzeń.
Samochód z Piotrkowa, tylko na Wrocławskich numerach!!! Znam!!!
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!