Największa głupota i topienie publicznych pieniędzy. Najbardziej cieszą się z tego wykonawcy i serwisanci. Mało kto (jeśli w ogóle) ktoś z tego korzysta, a koszta dla miasta rosną...
Potwierdzam. Ku mojemu zdziwieniu ze sprzętów koło 12 sporo korzysta. Z innych niestety się nie wypowiem.
Osy powstają nie tylko w Tomaszowie, ale w całej Polsce, gdyż to program rządowo - samorządowy. Ja korzystam z OSY w Barkowicach.
Rusz się sprzed komputera to zobaczysz ile osób z tego korzysta. Bardzo fajna sprawa... Szkoda tylko że w innym mieście. Polecam wysłać delegacje piotrkowskich urzędników do Tomaszowa żeby zobaczyli jak wyglądają place zabaw dla dzieci i takie siłownie zewnętrzne.
Na poniższym forum założyłem temat o pełnowartościowych siłowniach dla dorosłych
https://workout-polska.pl/index.php/forum/silownia-kulturystyka/3392-profesjonalne-i-darmowe-silownie-plenerowe
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!