Ale sciema.Byłem w tym lokalu nieraz.Raz nawet tak sie nudząc podniosłem ten wazon i co?Made in China!
W Tomaszowie wałkarzy nigdy nie brakowało, ale zadymiarzowi piwa się odechce :-)
wlasciciel chce sie dorobic...ale w sumie dobrze zaplaci baran 10 kola za wydmuszki z chin to mu sie odechce rozrabiac...
Przylać parę pał zadymiarzowi, posadzić ze dwie doby na dołku i puścić wolno.
Wysłać trzech prokuratorów, CBA i Izbę Skarbową, żeby sprawdzili kwity na te wazony. Bo jeśli knajpiarz wali w koszty cuda takie jak z wazonami, to łatwo sobie wyobrazić rewelacje kryjące się w pozostałych kwitach.
Dziwny lokal i dziwne podejście personelu. Ja jak chodziłem do pubów, to po wypiciu pierwszego piwa szedłem po drugie, potem trzecie... szóste... Już idąc po drugie byłem pod wpływem alkoholu, a mimo to zawsze sprzedawali mi kolejne, nikt nigdy nie odmawiał sprzedaży.
Jednym słowem gość poszedł do jakiegoś ch*****go lokalu, ale przynajmniej wazony mieli z górnej półki. ;) Tylko czy do lokalu chodzi się po to, by podziwiać drogie wazony, czy po to, żeby się napić? Podziwiać wazony chodzi się do muzeum. ;) I co to za biały proszek z wazonów się wysypał?
Wieści z Tomaszowa zawsze są zabawne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!