Najbardziej śmieszy mnie to, że kobietami można łatwo manipulować i można je bardzo łatwo wykorzystać do bieżącej walki politycznej :D
Grzesiu z Ryśkiem siadają później przy coli i popcornie i drą łacha z kobiet ;)
Ktoś napisał że Piotrków to kolebka pis-u,,, ogarnij się człowiecze i zobacz wyniki wyborów z ostatnich lat , wtedy może zabierz głos.
Smutny to jest brak logiki, nie rozumiem po co zmieniać ustawę skoro kobiety prawe i sprawiedliwe nie usuną ciąży :) a kobiety z KK tez nie usuną bo im religia zabrania a skoro są wierzące to nie wierzą w prawo ziemskie tylko respektują boskie :) No nie jest tak ? Wiec dla max 4% obywatelek zmieniać prawo ? Bez sensu :) No chyba ze jednak społeczeństwo nie jest tak uczciwe i konsekwentne w wyznawaniu ;
Smutne to, że pewne specyficzne kobiety (mam na myśli organizatorki) uważają że mają prawo mówić w imieniu wszystkich kobiet !!!
Oj ludziska ! przecież "Ustawa aborcyjna " to tylko trampolina wyborcza - to hasło powraca przed każdymi wyborami , bo zawsze ktoś chce się na nim wypromować. Naprawdę myslicie, że jedna czy druga "organizatorka" potrzebują ustawy do usunięcia ciąży ? a może wierzycie, ze one to robią z troski o kobiety ? a według mnie to chcą tylko żeby jakaś ich fotka się w prasie pokazała ;-P
Skoro Hitler nie pozwalał na aborcję Niemkom to oznacza, że wprowadzając zakaz aborcji w Polsce, będziemy mieli prawo zbieżne z prawem nazistów.
Czyzby aborterki chciały przywrocic dekret Adolfa Hitlera z 8 marca 1943 (Dzien kobiet) legalizujący aborcje na ziemiach polskich (Oczywiście Niemki nie mogly dokonywać aborcji)..
skład widzę doborowy. Zapowiada się doskonała manifa, pod wspaniałym przewodnictwem. Szkoda, że nie było manify jak PO podnosiło VAT, albo podwyższali wiek emerytalny.
Panie Pingot i Malczyk, Panie Czyżewski powiedzcie to im prosto w oczy
https://www.facebook.com/BractwoMalychStopek/videos/1726817917389693/
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!