"Apelujemy do kierowców o ostrożną jazdę i wzmożoną czujność na drodze, dziś warunki nie sprzyjają kierującym" - wzmożona czujność na drodze powinna być zawsze...
uważam że zamiast przebudowy rynku trzeba zabrać się za bezpieczeństwo dzieci przy szkole pani Włodarczyk jak dojdzie do tragedii kto za to beknie co. Sianie propagandy nie potrzebne wygrałeś pan wiec zrób coś dla dzieci.
Myślę w Krzemieniewicach u Pani Dyrektor Włodarczyk jest bezpiecznie.
Dlaczego piszecie kłamstwa?Przecież ta potrącona kobieta jest w szpitalu...
Niesprawdzone wiadomosci to kłamstwo ,informujecie ludzi wbrew fakta ktore zaistniały po tym zdarzeniu.
ja uważam że mogliscie wybrac innego wójta i nie wypisywali byście nic na naszego kochanego wójta
no pięknie ten sam sołtys nie jestem zaskoczony a co robiła żona wice wójta w Komisji Skrutacyjnej wszyscy pracownicy z gminy dopisali ale widzę że na fot przoduje jeden radny żenada ale obecni lubią wazelinę, żona tego pana z warszawskiej do rady się nie dostała wiec szuka innego miejsca .
Bardzo proszę rowerzystkę albo kogoś z rodziny o kontakt na edyta.leskiewicz@gmail.com, mam do przekazania ważne informacje związane z wypadkiem
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!