Mnie sie nie podoba ciągle narzekanie i brak optymizmu
Ale ten bombowiec mógłby przestać latać
Haha
Skoro jedyna szansa w roku, to okazuje się że mieszkańcy mogą wyrażać swoją opinię w kadencji rządzących zaledwie 4 razy. Czyli mieszkańcy są dla władzy, a nie władza dla mieszkańców. Ja z pewnoscią wyrażę swoją opinię przy urnie wyborczej...
O 70 % za dużo urzędników i za dużo obcych w tym mieście to już zagraża bezpieczeństwu naszych mieszkańców
Zdanie to My Mieszkancy mozemy wyrazac kiedy chcemy i jak chcemy, chociazby tutaj na epiotrkow. Zarzadcy miastem tez moga i to robia. A wybrani sa po to aby dzialac na rzecz ogolu. Kropka.
Jak można się wypowiedzieć na temat tego co się dzieje w mieście skoro nic się nie dzieje?
Czy mamy się wypowiadać na temat działalności statutowej jednostek gminy? Po co mówić o czymkolwiek skoro władze miasta i tak nie słuchają.
o ile pamiętam, to każdy wyborca może zabrać głos na radzie po uprzednim zgłoszeniu i nie potrzebuje do tego żadnych list poparcia. Swego czasu dostąpiłem zaproszenia na sesje rady by móc szerzej wyrazić swoje stanowisko zawarte w krytycznej korespondencji.
Pomysł włodarzy jest pomysłem sowieckim, który na starcie sekuje niezadowolonych i promuje zadowolonych. Panie Chojniak bądź Pan mężczyzną i odejdź.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!