o ile pamiętam, to każdy wyborca może zabrać głos na radzie po uprzednim zgłoszeniu i nie potrzebuje do tego żadnych list poparcia. Swego czasu dostąpiłem zaproszenia na sesje rady by móc szerzej wyrazić swoje stanowisko zawarte w krytycznej korespondencji.
Pomysł włodarzy jest pomysłem sowieckim, który na starcie sekuje niezadowolonych i promuje zadowolonych. Panie Chojniak bądź Pan mężczyzną i odejdź.
Jak można się wypowiedzieć na temat tego co się dzieje w mieście skoro nic się nie dzieje?
Czy mamy się wypowiadać na temat działalności statutowej jednostek gminy? Po co mówić o czymkolwiek skoro władze miasta i tak nie słuchają.
Zdanie to My Mieszkancy mozemy wyrazac kiedy chcemy i jak chcemy, chociazby tutaj na epiotrkow. Zarzadcy miastem tez moga i to robia. A wybrani sa po to aby dzialac na rzecz ogolu. Kropka.
O 70 % za dużo urzędników i za dużo obcych w tym mieście to już zagraża bezpieczeństwu naszych mieszkańców
Skoro jedyna szansa w roku, to okazuje się że mieszkańcy mogą wyrażać swoją opinię w kadencji rządzących zaledwie 4 razy. Czyli mieszkańcy są dla władzy, a nie władza dla mieszkańców. Ja z pewnoscią wyrażę swoją opinię przy urnie wyborczej...
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!