No szyby tłuką i tez nie ma sprawcow. A kamery dzialaja?Wystarczy spojrzec na to towarzystwo w okolicy sklepu. Im brak zajecia.Prywatny wlasciciel mial potluczone.Ze te puste łby im sie nie stluka tak porzadnie.
Taki mamy bajzel w "Trybunalskim Grodzie",
że na każdym kroku babrzemy się w smrodzie!
Na każdej rogatce gromada meneli,
jak grzybów po deszczu. Skąd oni się wzięli?
Piwko, winko, flaszka, kradzież, mordobicie!
Tak się już od świtu bawią znakomicie!
Cóż z tego, że murek wspaniały na rynku
i piękne fontanny sikają w ordynku?...
Po co nowy dworzec, ulice, deptaki,
skoro wszystko szpecą te "niebieskie ptaki"?...
Cóż to z nami będzie? Ratujcie anieli!
Nasz prastary Piotrków schodzi na... meneli!
A Ojcowie Miasta, no, co... w tym temacie?...
Co w sprawie meneli?... Jakiś pomysł macie?...
Mało oryginalnie mogę to ocenić:
Każdy dzisiaj myśli o... swojej kieszeni!...
To pewnie te menele co stoją cały dzień pod bramami i nic nie robią ,takim to by się przydało kopyta ppoprzetrącać ,aby ich własna matka karmiła całe zycie łyczeczką dla niemowląt. Patologia. Za robote się brać nieroby :)
Ciekawe że Pani redaktor zapomniała dodać, że to już drugie włamanie do tego Pana w tym roku, a TBS i policja nic z tym nie robi. Ze strony TBS-u to został wciągnięty na liste oczekujących na mieszkanie i tyle, przecież jest sezon urlopowy i kto by się tam przejmował jednym lokatorem na tej dzielnicy cudów. Ze strony poli ji sprawę zamknięto z powodu nie wykrycia sprawców. W tym mieście żeby doczekać się sprawiedliwości to musi dojść do tragedii.
Bidulek... dobrze, że mu się spłuczka w kiblu nie zepsuła, bo dopiero by było...
Włamanie i złodzieje przykra sprawa, ale kiedy musiałem wymienić swoje drzwi, nie czekałem aż dostanę nowe, musiałem kupić sam!!!!!!
Ta sprawa z tymi drzwiami to zwykła " popylina medialna"...Śmierdzi z daleka.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!