Widać na zdjęciach największych oszołomów z Piotrkowa zwieźli! Wstyd tylko przynoszą naszemu miastu! wWielcy katolicy co non stop kłamią, ublizaja innym , wyzywają od żydów! I bezczeszczą Krzyż! Wstydzcie się albo się leczcie ludzie! Dziwię się że Bernardyni pozwalają na takie szopki!
TO NIE ODDAJCIE! MY NORMALNI WCALE WASZEGO TV TRWAM NIE CHCEMY!
I teraz wiadomo czego ludziom trzeba!!! Co tam, że będą pracować do 67 roku życia- NIEWAŻNE. Wolą być mamieni przez Rydzyka. Zarzucają Chojniakowi że zarobił milion złotych na urzędzie a nie wiedzą ile Rydzyk zarobił na ich naiwności. W takich momentach wstydzę się że jestem Polakiem.
stosujesz typową pisowską metodę - krzyczymy głośno i często jakąś bzdurę i liczymy że w to uwierzą. Sekciarze maszerowali pod moim oknem na Piłsudskiego i jak podaje policje (Onet) było ich ok.300.
Nie jestem zwolennikiem tej TV tylko dlaczego nie chcą ich wpuścić na multipleks?!Widać rządzący czegoś się mimo wszystko boją!
O ile pamiętam to nie chcieli wykupić koncesji KRRiT.
mysle ze to i tak lepsze nizeli mialyby jakies zboczone pedaly chodzic,i domagac sie swoich praw do pedalowania:)
Zgadzam się.Teraz jest w modzie iż mniejszość narzuca swoje racje większości!Chyba nikt się z tym nie obnosi kto jakim jest tak jak Oni!
Byłem, i pragnę zaznaczyć kilka faktów.
1. Szacunki 2-3 tyś. uczestników to żart. Moim zdaniem 500 max. Zresztą zdjęcie, które zrobiłem, mówi wszystko.
2. Młodsza część pochodu to uczniowie IV LO, którzy się 'podłączyli' (można ich było rozpoznać po papieroych tarczach przypiętych do ubrania).
3. Członkowie to nie tylko mieszkańcy Piotrkowa. Były transparenty Tuszyn, Bełchatów etc. Sam widziałem ludzi z choćby Sulejowa.
3. Jeśli odjąć to wszystko zostaĺo moze 100 z samego miasta.
4. To był wiec poparcia dla Pis a nie dla tv.
Stare miasto,starcy,stare przywileje,stare kumoterstwo= wszystko stare.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!