a jeśli nie mogę odpalić samochodu, bo po prostu go nie posiadam, to wtedy również mi pomogą ??
i bardzo dobrze :) od tego powinni być i zmienić nazwę na "Służę Pomocą" mimo iż mam nowy akumulator i nie zapowiada się na zaspę w garażu.
może Cię podwiozą do komisu bądź też salonu, ale pamiętaj, zabierz ze sobą gotówkę, bądź aktywne konto w banku z adekwatną gotówką. Ewentualnie jak się zakopiesz w zaspie będąc na pieszo, możliwe, że pomogą...
a mam pytanie, koła zmieniają? bo na 9 maja 14, ktoś lubi rozsypywać różnego rodzaju przedmioty które uszkadzają opony mieszkańcom, no i jest też jeden taki który notorycznie dzwoni na straż Wmiejską gdy stanie się kawałkiem na trawie, nie pozdrawiam (c)ię społeczniaku z zielonego opla corsy :)
Zrób tę przyjemność innym użytkownikom i nie udzielaj się pisząc te swoje bzdurne i bezsensowne komentarze.
Janusz, jak dzisiaj wleziesz na wieżę ciśnień, to Ci odpalą fajerwerki w zadku. Rozbłyśniesz chłopie na całe miasto! ;)
zamiast odpalać i wypychać, niech ustawią radar koło Chrobrego i uspokoją chamów od Sulejowa
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!