metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)05.07.2012 12:09

Moim zdaniem on jest cymbałem.
Co ciebie obchodzą długi ?
Nie jesteś wyrocznią, lecz urzędnikiem który nie ma pojęcia o czym mówi.
Nie ma żadnych przeciw wskazań aby pieniądze przelać. To są jakieś Jaja !
Panu też podziękujemy :))n BUBU...

00

RTS ~RTS (Gość)05.07.2012 12:32

Coś mi tu się nie podoba. Przelać pieniądze na nowe konto??? Zakłada się nowe konta żeby czegoś uniknąć?

00

erwinek ~erwinek (Gość)05.07.2012 14:06

a ja zwolnił bym ta kancelarie prawną która opowiada banialuki twierdząc że zakładając nowe konto można uciec przed komornikiem.Zakładając konto firmowe należy zgłosić je do US i ZUS a ci już powiadomią komornika.

00

Peti ~Peti (Gość)05.07.2012 14:35

Dokładnie erwinek - pracowałem w banku więc wiem - banki mają obowiązek powiadomić komornika po założeniu nowego konta przez dłużnika. Pamiętam, że jeden gość w banku gdzie pracowałem założył nowe konto - kasa mu wpłynęła, ale nigdy jej nie zobaczył - komornik od razu zajął.

00

do Marek Marecki Polska ~do Marek Marecki Polska (Gość)05.07.2012 17:38

ty człowieku masz w sobie tylko jad .Rozumu nie za wiele.I bardzo nie nawidzisz obecnie rządzących.Chyba ci kasy odmówili co?Dobrze zrobili, szkoda marnować pieniędzy

00

Proble z czytaniem ~Proble z czytaniem (Gość)05.07.2012 17:39

Z artykułu wynika, że sąd wstrzymał egzekucję a to oznacza ni mniej ni więcej, że komornikowi nie wolno ruszyć jakichkolwiek pieniędzy Concordi. A to z kolei oznacza,że kasa Concordi jest wolna. Pan Bąkowicz jest w błędzie, chyba,że nie rozumie co to jest wstrzymanie egzekucji.Panie Bąkowicz, niech pan nie próbuje wprowadzać opini publicznej w błąd.

00

Marek Marecki Polska ~Marek Marecki Polska (Gość)05.07.2012 20:55

Tak Tej WŁADZY NIE LUBIĘ za np
Chamskie zachowanie przewodniczącego ..
"do" który zwraca mi uwagę, przeczytaj to dokładnie. Z samej treści wynika że mamy kiepskim urzędników.
Jeśli urzędnik decyduje że kasy nie da , bo egzekucja jest wstrzymana, to wybaczcie...
Bąki nie ma zielonego pojęcia o tym o czym mówią.
Jeśli egzekucja jest wstrzymana to nie ma prawa komornik kasy zabrać.
Jeśli chodzi o mój rozum, to powiem tyle JEŚLI TACY LUDZIE decydują.. to nic dobrego dla Miasta Piotrkowa.

Kto to słyszał aby
Nauczyciel od MUZYKI
miał Pojecie o MZK-ach czy też o Ciepłownictwie ??
Tacy mądrzy ludzie niech Piotrków podłączą do Egiptu aby było cieplej...
a MZtki niech polączą z Metrem Rosyjskim..
Jeszcze jakieś Pytania ?

00

Obserwator ~Obserwator (Gość)05.07.2012 22:51

A czemu nie mozna zrobić spotkania z udziałem wszystkich zainteresowanych stron z prawnikami P.Dzwonnika włącznie.Wtedy przekonali by się jakie bzdury wygadują. Może to P. Dzwonnik próbuje przekazać własną interpretację prawną. Jako dorosły człowiek mający wieloletnią stycznośc z pieniędzmi państwowymi - prawnicy P.Dzwonnika powinni oddać dyplomy.Wypowiedzi P.Bąkowicza poparte są opiniami biura prawnego Urzedu Miasta i jakiekolwiek pretensje do niego to NIEPOROZUMIENIE.

00

jaki ~jaki (Gość)05.07.2012 23:21

co by nie mówić w concordii zawsze był problem z kasą , albo za mało albo za dużo , albo na szkolenie , albo podział pod stołem , albo stypendia do wspólnego worka itd....
Pytanie zasadnicze brzmi : skoro stadion jest miejski , skoro dotacja z miasta , skoro stypendia z naszych podatków , skoro szkolenie młodzieży z naszych podatków to dlaczego karty zawodnicze są w rekach prywatnych tak jak sztandar i logo ????????

00

"jaki" pomawia ~"jaki" pomawia (Gość)06.07.2012 11:46

To co ty tu wypisujesz to są niczym nie poparte pomówienia bo: niema stypendi, nie ma dotacji, stadion był Concordi i został przez klub przekazany miastu,a karty są i mogą być tylko własnościa klubu.

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat