Czy ktoś mógłby coś zrobić z tym latającym nad miastem i buczącym samolotem? Cały weekend buczy i jeszcze w nocy buczy... co to w ogóle jest? kto to tak lata nad miastem?
Byłem w takiej niby leprzej biedronce wędliny na wagę i tak dalej ale jeśli jest syf na sklepie aż się buty przyklejają syf na regałach pracownicy mają w d... klijenta to rzyczę smacznego i jeszcze np mielonka za 10zł musi być naprawde pyszna szkoda sklepu
Szkoda fajna obsługa tam była jak nie najleprza w mieście zawsze ktoś pomógł za rękę poprowadził jak było trzeba to i zakupy od kasy zanieśli do auta MISTRZOSTWO powodzenia!!!!!
To napewno nie długo cała galeria padnie szkoda fajne sklepy mieli i parking teraz raczej mało kto będzie tam jechał jak u nas tyle bedronek
Zamknąć sklep na poziomie i otworzyć przybytek dla meneli. zbrodnia wojenna.
Jestem pod wrażeniem nazw stanowisk piastowanych przez tego pana. Przeczytajcie tylko jak to wzniośle i poważnie brzmi. Nie wiedzieć czemu przypomniał mi się kawał o hiszpańskim arystokracie w hotelu. ;)
Ale macie sensację co będzie to bedzie nawet moze byc lidl bo sie w Radomsku spalil
Podobno ma to być "złota biedronka", czyli taka z lepszym asortymentem
Oby biedronka klimatyzacji nie włączyła by obniżyć koszta. W P i P fajnie się robiło zakupy bo nie smierdzialo potem
bedzie tam cuicholand mowie to wam ja -key account manager, property manager fun manager , open manager , fifa manager pop sc key fuck dajrektor :)
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!