A teraz wszyscy obrzucający błotem Pana Włocha powinni odszczekać to,co pisali pod jego nazwiskiem.
Na jego miejscu z kilku wpisów zrobił bym użytek w sądzie.
"mom" masz wiedzę z lat 90 ubiegłego wieku - przerwy w dostawie ciepła związane z konserwacją to od wielu lat doba do dwóch maksymalnie.
Skandaliczne - bezradność władz i odpowiedzialnych służb szokująca, strach pomyśleć co będzie jak podobna awaria zdarzy się zimą
Ale raban i to o 2 dni braku podgrzanej wody ......................... jeszcze w ubiegłym roku wszystkie piotrkowskie SM w miesiącu lipcu na kres 2-ch tygodni zaprzestawały podgrzewać wodę i nic się nie działo ............... wszystko to działo się w majestacie prawa i poparciu władz ..................
Panie Prezydencie trzeba się dogadać z właścicielem nieruchomości i zapewnić mu gwarancję na piśmie, że przywrócicie wszystko do stanu pierwotnego a jak nie to zapłacicie odszkodowanie za zniszczenia, a na pewno Was się dogadacie. My nie mamy wody a Wy robicie sobie jaja. Ja tez bym Was nie wypościł na swoją własność bez pisemnej gwarancji. Koniec z bezprawiem! Załatwcie to bo szlak mnie trafia, lato a cieplej wody brak!
Widać działka należy do jakiegoś włodarza z miasta. Gdyby to był zwykły Kowalski nikt by się z nim nie patyczkował.
A ja będę egoistką i powiem że od tygodnia nie mam ciepłej wody i powoli tracę cierpliwość. Nie wiem kto zawinił i kto nie umie prowadzić rozmów ale wiem jedno. Skoro przepisy są jasne, jest ustanowiona służebność to czemu do cholery miasto nie umie sobie poradzić w takiej prostej sprawie i cierpią mieszkańcy???! Żałuję tylko, że włodarze miejscy nie są tacy nieudolni w podnoszeniu stawek za wodę. Banda!
Z tego co ja wiem to gość chce ich wpuścić, ale oni nie chcą się zgodzić na żadne pisemną gwarancję przywrócenia terenu do stanu z przed awarii. Chcą sobie wejść od tak na gębę i rozwalić mu całe podwórko i ogród. Kto przy zdrowych zmysłach zgodzi się na dewastację swojego mienia? a później szukaj wiatru w polu.
Nowy prezes i od razu taka kłoda pod nogi rzucona. Zmowa? A octem ich.
Foto na http://sklave.manifo.com/foto-szopka
to niech odkręcą tą wodę jak mu tą działkę podmyje a do rossmana wejdzie wilgoć to szybko wpuści :))
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!