Lesina23: nie ma pieniędzy MZK na kolejne tabory i zatrudniania. Musisz kupić samochód.
Prezes Stankowski jeszcze zasiada w radzie w Piotrkowskich Wodociągach i Kanalizacji. A w MZK nie ma Rżanka?
Dlaczego prezes Stankowski nie mówi, że możliwość sprzedawania w kiosku biletów jest uzależniona od podpisania umowy z MZK na dostarczanie prasy?
A ja mam inne świetne rozwiązanie. Zamiast kontrolerów, wprowadzić sprzedawcę biletów/kontrolera w każdym autobusie (w godzinach szczytu). Kierowca będzie się trzymał rozkładu i każdy wsiadający na pewno kupi bilet. Wpływy pewnie wzrosną :)
A może zainwestować w biletomaty takie jak w łodzi i innych dużych miastach ?
Ale ja bym zaczął najpierw od zwiększenia linii oraz synchronizacje ich tak żeby można było przejechać przez całe miasto bez długiego czekania tak jak teraz ;) (np Wierzeje- Łódzka)
Trzeba złożyć podanie w starostwie może bilety załatwią a do tego czasu niech z budżetu płacą kary.Jedna imprezka mniej albo dwie.Niech się wezmą do działania. Przecież są oplacani z naszych podatków
Lika: nie ma pieniędzy na biletomaty. To wydatek, jakiego Krzysztofa Chojniniaka nie stać. Chyba, że się mieszkańcy sami złożą i kupią. Co, chcecie, żeby president zubożał, został bez środków do życia?
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!