Mam kotkę że schroniska, jest niesamowita jej oddanie,wpatrzone w człowieka oczy i zastosowanie na każdym kroku jest fantastyczne. To ona mnie wybrała, naprawdę polecam takiego przyjaciela.
Ja też mam ze schroniska ma już 14 lat ale jest cudowna i bardzo wierna
Dzisiaj widziałem trzy psy w różnych autach.Pewnie naszykowane do porzucenia.
a jak ze schoniska są wywożone samochodem za granice do Niemiec i tam nie wiadomo co z nimi bo nikt nie kontroluje
a jak ze schoniska są wywożone samochodem za granice do Niemiec i tam nie wiadomo co z nimi bo nikt nie kontroluje
Trudno aby czlowiek zrozumial drugiego czlowieka jesli szacunku nie ma do tego co nas otacza
Moze zapamietajmy to ze zwierzeta same nie przyszly do nas .my je tego nauczylismy
Pozdtawiam -posiadacz kota ze schroniska
A ja tam jednego psa kupiłem jednego zaadooptowalem mam 2koty aktualnie jeden z działek a drugiego kupiłem za 1000zl ja nie mam zamiaru przygarniac zwierząt że schroniska, zwierzęta które inni ludzie wyrzucili na ulicę albo oddali do schroniska, od tego są schroniska żeby pomagać takim zwierzętom , ja osobiście biorę zwierzęta które są małe szczeniaki które się dopiero urodzily i opiekuje się nimi do puki nie zdechna, oczywiście popieram adopcje że schroniska ale jeżeli chce jakąś rasę kota czy psa to nie pójdę do schroniska po jakiegoś kundelka
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!