metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
polak mały ~polak mały (Gość)02.03.2011 19:13

A kto doprowadził do upadku wszystkich firm w Piotrkowie, jak nie władze miasta. Teraz wychodzi na to, że urzędnicy sami się wygryzą (jak wąż) bo już nie mają kogo zwalniać.

00

anigav ~anigav (Gość)02.03.2011 20:03

Cytuję:
w przyszłym roku będzie jeszcze gorzej. Może dojść nawet do redukcji zatrudnienia w naszym urzędzie

czas najwyzszy

00

aga ~aga (Gość)03.03.2011 00:10

Urzędy pracy powinni polikwidować.Jest tyle agencji pracy i prawie zawsze mają coś do zaoferowania,panny z urzędu nie ruszą tyłków w teren żeby szukać ofert, bo poco?!!!czekają na cud iza to im płacą.Więc albo urzędy pracy z pracownikami terenowymi którzy szukają etatów dla bezrobotnych,albo agencje;jedno z dwóch!!!

00

pipi ~pipi (Gość)03.03.2011 07:33

Jedna banda prezydencka jak się prokurator za to nie weźmie to miejmy nadzieję że Panowie Alama i Kozłowski powiadomią kogo potrzeba i zaczną trzepać to upośledzone środowisko piotrkowskich urzędasów.

00

ilidan ilidanranga03.03.2011 07:51

"Mac" napisał(a):
Macranga
15 godzin temu, 16:59
"ilidan" napisał(a):
jak to mamy takie zaplecze logistyczne ze ludzia nie powinlo brakowac pracy.WTF przeciez jest kaufland i inne magazyny ktore oferoja wam swoje miejsca pracy(wyciagaja do was rece) a wy mowicie ze jest ciezko ....
To idź tam pracować. Najgorszy syf za psie pieniądze...

obrazasz ludzi ktozy tam zarabiaja na swoja egzystencje w tym nieprzyjaznym dla lubiz kraju,
a a swoja prace mam i jestem z niej zadowolony:)

00

Wyliczanka ~Wyliczanka (Gość)03.03.2011 11:23

Dziwne bo ceny za parkowanie mamy
warszawskie. To i pewnie ludzie po warszawsku zarabiają.
- Rozumiem radni i prezydent po warszawsku zarabiają.

00

Piotrkowianin Piotrkowianinranga03.03.2011 12:56

"Wyliczanka" napisał(a):
Dziwne bo ceny za parkowanie mamy
warszawskie. To i pewnie ludzie po warszawsku zarabiają.
- Rozumiem radni i prezydent po warszawsku zarabiają.

Szkoda, że komunikację miejską i drogi mamy tak bardzo różne od warszawskich. Widocznie prezydentowi już zapału brakło.

00

Aman Amanranga03.03.2011 17:27

Widzę, że wycięto z tego tematu mój post z 22.32 z dnia wczorajszego. Więc i ja trafiłem w łapy cenzury. Marny mój los. Pierwsza dziesiątka jest pod stałym nadzorem.

00

Aman Amanranga04.03.2011 11:15

Pawła Lareckiego "Bez ściemniania"
Nowy felieton:
http://img141.imageshack.us/i/bezciemnianiabezrobocie.jpg/

00

orka ~orka (Gość)04.03.2011 22:41

"Aman" napisał(a):
Pawła Lareckiego "Bez ściemniania"
Nowy felieton:
http://img141.imageshack.us/i/bezciemnianiabezrobocie.jpg/

Ale odkrycie Ameryki że Piotrków to nie jest Warszawa!!! Nobla dla dyrektorki za to odkrycie.
Pracy nie ma, ludzie po śmietnikach grzebią stadami.
Ale administracja wszystkich szczebli wyżywi się sama jak rzecznik Urban
Tusk obiecywał w ekspoze że odchudzi urzędy, a je na odwrót właśnie potężnie pogrubił. Gdzieś kolesiów powstawiać trzeba było przecież.
Wiem że za PRLu było ukryte bezrobocie ale nie takie napewno jak jest obecnie. Ludzie pracę mieli i nie byli upadlani jak to dziś mamy. Ja nie jestem za PRL-em ale co się dzieje dzisiaj to przechodzi ludzkie pojęcie.
Pochwalam "Dziennik Łódzki" że dołączył teraz do tygodnika "7 Dni" te felietony bez ściemniania, a autora do tego najlepszego wzięli p. Pawła Lareckiego.
Dobra szpilka w tyłek od czasu do czasu dla zmącenia dobrego nastroju się urzędom i urzędnikom przyda.
Amanie po co ty robisz jakieś skriny w imageshacku jak masz bezpośredni link do tych felietonów na stronie www.naszemiasto.pl
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/artykul/803576,bez-sciemniania-stopa-rosnie-but-nie-chce,id,t.html#55b92a836cf970d4,1,3,4
http://piotrkowtrybunalski.naszemiasto.pl/

00

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat