metoda sortowania: od najstarszego do najnowszego / najnowszego do najstarszego
a... a...ranga28.03.2014 19:57

97-300 w pełni popieram, to także był mój jedyny prezydent, niestety...

65

pawłowicz, gdzie kończy się rozum, tam zaczyna się wiara. ~pawłowicz, gdzie kończy się rozum, tam zaczyna się wiara. (Gość)28.03.2014 20:08

"97300" napisał(a):

"MIX" napisał(a):
Ani królem ani prezydentem wybitnym nie był. Jedyna jego zasługa to taka że już tym prezydentem nie jest.
Śp. Lech Kaczyński był moim prezydentem. Jedynym, jakiego dotąd miałem. W czasie Jego prezydentury, skowyt i jazgot zastępowały debatę publiczną, a wyszydzanie, ośmieszanie i kpina to była codzienność. On to mężnie znosił, nie starał się ani schlebiać, ani przypodobać wyborcom. Żył jak patriota i jak patriota zginął. Jestem dumny, że mogłem na Niego zagłosować i że nigdy nie musiałem się Go wstydzić. Ukryj
No popatrz, taki był mądry, taki był patriota a tak głupio się zabił i przy okazji z nim 96 niewinnych osób. Gdyby Kaczyńskie mogliby kiedyś rządzić Polską, to wyglądałaby ona jak ten samolot w smoleńsku. To na co ty cierpisz, to nie jest choroba, lecz niestety rzecz wrodzona. A jeszcze dodam, dlaczego śmiano się tylko z Kaczyńskiego, bo był śmiesznym niedorajdą, nie pamiętasz np. jak robił z siebie idiotę nie umiejąc korzystać ze słuchawek, lub jego awanturki o krzesełko lub o samolot. Gdyby był normalny, nie byłoby wyprawy do smoleńska przy takiej pogodzie i by żył.

31

kwakwa11 ~kwakwa11 (Gość)28.03.2014 20:11

Lepsza nazwa dla tych rond to: rondo Bolka i Lolka niż nieudacznika Kaczyńskiego.

32

Polak ~Polak (Gość)28.03.2014 20:54

Radomsko też jest w Polsce !. Więc śp. L. Kaczyński też był ich prezydentem. Więc czemu nie chcą tej nazwy dla tej ulicy.

12

puk puk w czółko ~puk puk w czółko (Gość)28.03.2014 22:06

"97300" napisał(a):
Śp. Lech Kaczyński był moim prezydentem.

chwała fanatykom

32

Gość ~Gość (Gość)28.03.2014 22:25

Lech Kaczyński nic dla Radomska nie zrobił, bo nie był prezydentem Radomska, Chciał natomiast coś dobrego zrobić dla Polski. Nie pozwolono mu. Wyszydzano jego i jego rodzinę. Historia sama oceni czy faktycznie Kaczyński był tak złym politykiem , a tymczasem proponuje nazwać rondo Tusk ( to przecież lubiany i szanowany polityk , do którego cały naród ma ogromne zaufanie). To dzięki Tuskowi żyją nam się jak w raju. W każdym mieście.

03

Al Bundy ~Al Bundy (Gość)29.03.2014 00:51

Cytuję:
Wystarczy, że pochowany został jako król na Wawelu i tak niech zostanie. Przecież zginęła cała elita polityczna, nie życzymy sobie żadnych wyróżnień

Nie "jako król", a co najwyżej "jak król". Co do "zginiętych", to po pierwsze nie cała, a po drugie nie elita, a jedynie "ważne oraz bardzo ważne osoby z kręgów politycznych". Elitą bym ich nie nazwał, aczkolwiek były wśród nich osoby zasługujące na szacunek.

"97300" napisał(a):
Żył jak patriota i jak patriota zginął. Jestem dumny, że mogłem na Niego zagłosować i że nigdy nie musiałem się Go wstydzić.

Też na niego głosowałem, ale tylko w drugiej turze, i tylko dlatego, by Donald nie został prezydentem. Na pewno zasługuje na większy szacunek, niż jego dwaj poprzednicy (Wojciecha pomijam, to odrębny temat), ale nie był prezydentem, jakiego Polska mieć powinna - potrzebny jest polityk z głową i "jajami", który potrafi myśleć strategicznie, przewidywać i wyciągać wnioski z historii. A na tych polach dużo mu brakowało. W jednym na pewno był ewenementem na skalę światową; był jedynym prezydentem, który miał swoją "kopię zapasową"... ;)

52

Rodowity Polak ~Rodowity Polak (Gość)29.03.2014 02:10

Od dłuższego już czasu wszystkiemu co polskie mówi się "NIE" bo obecna władza w tym kraju o polskości słyszeć nawet nie chce! Wystarczy poszukać ich prawdziwych nazwisk i wszystko staje się jasne kto w tym kraju rządzi i do czego ich rządzenie prowadzi!

22

Emil ~Emil (Gość)29.03.2014 05:27

"97300" napisał(a):
Śp. Lech Kaczyński był moim prezydentem. Jedynym, jakiego dotąd miałem. W czasie Jego prezydentury, skowyt i jazgot zastępowały debatę publiczną, a wyszydzanie, ośmieszanie i kpina to była codzienność. On to mężnie znosił, nie starał się ani schlebiać, ani przypodobać wyborcom. Żył jak patriota i jak patriota zginął. Jestem dumny, że mogłem na Niego zagłosować i że nigdy nie musiałem się Go wstydzić.

97-300 Porozumienie Centrum buahahaha...Koń by się uśmiał. Jak widać Tobie się marzy powrót do monarchii - rodzina dziedziczy tron.

40

tutaj tutajranga29.03.2014 05:38

"Al-Bundy" napisał(a):
który miał swoją "kopię zapasową"... ;)

Chiba to jednak "kopia zapasowa" zginęła w katastrofie...

23

Nowy komentarz
reklama

Społeczność

Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!

Życzymy miłego przeglądania naszej strony!

zamknij komunikat